Sport

FCSB s-a speriat de reacţia fanilor şi a ieftinit biletele pentru Conference League. Au înjumătăţit preţul pentru peluze

FCSB a anunțat oficial prețurile pentru bilete la meciurile din grupele UEFA Europa Conference League cu Anderlecht, Silkeborg și West Ham United. Biletele vor fi puse în vânzare pe data de 5 septembrie.
02.09.2022 | 16:28
FCSB sa speriat de reactia fanilor si a ieftinit biletele pentru Conference League Au injumatatit pretul pentru peluze
FCSB va pune în vânzare biletele pentru meciurile din grupele Conference League pe data de 5 septembrie. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
02-09-2022
17:24

FCSB a înjumătăţit preţul biletelor la peluze!

FCSB a înjumătăţit preţul biletelor la peluze pentru cele trei meciuri din grupele Conference League. După reacţia dură a fanilor care au condamnat conducerea pentru preţurile mari, oficialii FCSB au stabilit ca preţul unui tichet la peluze să fie 50 de lei, în loc de 100 de lei cât a fost iniţial. 

FCSB va juca în grupele Conference League cu West Ham United, Anderlecht și Silkeborg, iar conducerea clubului a anunțat data la care va pune în vânzare biletele pentru cele trei partide.

FCSB a stabilit prețurile biletelor pentru meciurile cu Anderlecht, Silkeborg și West Ham

FCSB a anunțat pe pagina oficială de Facebook prețul și data la care se vor pune în vânzare biletele pentru meciurile din grupele UEFA Europa Conference League.

ADVERTISEMENT

„Bilete online pentru UEFA Europa Conference League! FCSB va pune în vânzare online luni, 5 septembrie, biletele pentru partidele de pe teren propriu din UEFA Europa Conference League, unde le va întâlni, în ordine, pe RSC Anderlecht, Silkeborg IF și West Ham United. Biletele pentru fiecare meci în parte vor fi disponibile pe www.bilete-fcsb.ro”, a scris clubul pe pagina oficială de Facebook.

Prețurile biletelor la meciurile FCSB-ului din grupele Conference League

  • VIP 1 – 750 LEI
  • VIP 2 – 500 LEI
  • VIP 3 – 300 LEI
  • TRIBUNA 2 – Inelul 1 – 200 LEI
  • TRIBUNA 1 și 2 – Inele 2 și 3 – 100 LEI
  • PELUZE – 100 LEI
ADVERTISEMENT

Informații pentru accesul persoanelor cu dizabilități

FCSB a făcut precizări și cu privire la modalitatea de acces la meciuri a persoanelor cu dizabilități: „1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.
2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de la Arena Națională.

Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului. Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului”.

ADVERTISEMENT

FCSB a pus în vânzare și biletele pentru meciul din deplasare cu West Ham United

FCSB a primit 3.125 de bilete pentru meciul de debut în grupele UEFA Conference League de la Londra cu West Ham United.

Suporterii din galeria FCSB deja și-au achiziționat mare parte din bilete, iar pe stadionul Olimpic din Londra se anunță un număr record de spectatori români.

ADVERTISEMENT

Prețul unui tichet este de 35 de euro, adică 171 de lei. Suporterii care vor să meargă la meciul de la Londra pot achiziționa bilete de la casele de la Stadionul „Arena Națională”, însă vor avea nevoie de un pașaport pentru a primi un voucher. Acesta va putea fi schimbat la Londra pe data de 7 și 8 septembrie la stadion, unde suporterii vor primi biletele

Programul caselor de bilete pentru meciul din deplasare cu West Ham United

  • JOI: 16:00 – 20:00
  • VINERI: 16:00 – 20:00
  • SÂMBĂTĂ: 10:00 – 15:00

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,50 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT