Sport

FCSB a scos la vânzare biletele pentru deplasarea cu West Ham United. Cât costă un tichet și de unde poate fi achiziționat

FCSB a anunțat cum pot intra suporterii în posesia unui bilet pentru meciul de debut în grupele UEFA Europa Conference League din deplasare cu West Ham United.
31.08.2022 | 16:03
FCSB a scos la vanzare biletele pentru deplasarea cu West Ham United Cat costa un tichet si de unde poate fi achizitionat
3.125 de bilete e numărul maxim de bilete pe care îl va primi FCSB la meciul cu West Ham. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB va putea fi susținută pe stadionul Olimpic din Londra de aproximativ 3.000 de fani, însă fanii români ar putea veni în număr mult mai mare la meciul cu West Ham United. Vicecampioana României a anunțat care este procedura pentru achiziționarea biletelor.

FCSB a anunțat prețul biletelor pentru meciul cu West Ham din grupele Conference League

Echipa lui Nicolae Dică debutează în grupele cupelor europene după cinci ani în deplasare cu West Ham, iar la meci se așteaptă o asistență record de suporteri români.

ADVERTISEMENT

Prețul tichetelor este de 35 de euro, iar acestea pot fi achiziționate doar de la casele de bilete ale stadionului Arena Națională: „Bilete pentru West Ham – FCSB! FCSB vine în sprijinul suporterilor care doresc să asiste la partida cu West Ham United, din grupele UEFA Europa Conference League, care se va disputa pe London Stadium, în data de 8 septembrie, începând cu ora locală 20:00 (22:00 ora României) și face următoarele precizări:

Biletele destinate suporterilor români vor fi vândute în București, la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia, sub formă de vouchere, DOAR pe baza prezentării unui pașaport românesc valabil. Prețul unui bilet este de 35 euro și se va achita cash DOAR în această monedă. Plata cu cardul NU este acceptată!”, se anunță în postarea vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Programul caselor de bilete pentru meciul West Ham United – FCSB

JOI: 16:00 – 20:00
VINERI: 16:00 – 20:00
SÂMBĂTĂ: 10:00 – 15:00

Suporterii vor primi însă doar un voucher, cu care trebuie să se prezinte la casele de bilete ale stadionului din Londra, de unde își vor putea achiziționa biletul înaintea partidei: „Voucherele vor fi preschimbate în bilete propriu-zise la casa de bilete destinată oaspeților de la London Stadium, în zilele de 7 și 8 SEPTEMBRIE. Biletele rămase vor putea fi achiziționate DOAR pe baza prezentării unui pașaport românesc valabil, la fel ca și în cazul voucherelor. Amplasamentul caselor de bilete și programul acestora va fi comunicat ulterior!”.

Autoritățile engleze, măsuri drastice pentru a împiedica afluxul de spectatori români?

Organizatorii partidei sunt destul de drastici când vine vorba de măsurile de acces și de recuzita pe care galeria FCSB-ului o poate introduce pe stadion: „Accesul spectatorilor la meci se va face pe la Poarta D a London Stadium (Sud-Vestul stadionului), iar aceștia trebuie să respecte mai multe reguli:
a) să aibă minim 16 ani pentru a participa singuri la meci
b) să nu se prezinte la stadion cu steaguri mai mari de 1,5 metri – țevile de steag sunt INTERZISE
c) portavocile, tobele și orice alte instrumente muzicale sunt INTERZISE
d) accesul este interzis cu genți a căror dimensiune depășește 30×18 cm (A4)
Vă amintim faptul că toate aceste reguli sunt cele standard impuse de clubul gazdă și trebuie respectate cu strictețe! Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi la Londra!”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, ironii înainte de West Ham United – FCSB: „Ne-ar trebui vreo 60.000 de bilete”

Mihai Stoica a urmărit meciul dintre Aston Villa și West Ham United, iar managerul general al FCSB este nemulțumit de numărul de bilete pe care le va primi clubul: „Când vom avea un feedback de la West Ham United referitor la prezența suporterilor steliști pe London Stadium, vă vom informa în secunda 1.

Știu că ne-ar trebui vreo 60.000 bilete, dar… Acum tocmai au intrat în pauză cu clean sheet pe Villa Park”, a scris Meme pe pagina lui de Facebook.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 7,50 este cota pentru ”2 și sub 1,5 goluri” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT