Sport

FCSB, probleme cu fundașii centrali la reunire! Apariție spectaculoasă a lui Florinel Coman la vizita medicală

Lotul celor de la FCSB s-a reunit și a fost efectuată deja vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă, înainte de plecarea în cantonament.
08.01.2024 | 09:45
FCSB, probleme cu fundașii centrali la reunire! Lotul prezent la vizita medicală și cine a lipsit
ADVERTISEMENT

Primii în SuperLigă, însă ultimii pe calendarul reunirilor, fotbaliștii de la FCSB s-au adunat luni dimineața, 8 ianuarie, la Institutul Național de Medicină Sportivă pentru a efectua vizita medicală înainte de a pleca în cantonamentul din Turcia. Mai exact în Antalya, acolo unde bucureștenii se vor pregăti înainte de reluarea campionatului.

FCSB, probleme cu fundașii centrali la reunire!

Primul fotbalist ajuns la vizită a fost portarul Ștefan Târnovanu, singurul absent fiind fundașul Siyabonga Ngezana, care a primit acceptul de a se alătura lotului direct în cantonament. A întârziat la vizită și fundașul Joyskim Dawa, cel care a greșit clinica și a avut nevoie de mai mult timp pentru a găsi adresa corectă.

ADVERTISEMENT

De remarcat că la această vizită medicală au fost prezenți și Andrea Compagno și Valentin Crețu, fotbaliști trecuți pe lista neagră de Gigi Becali. Nu au lipsit de la vizita medicală, desigur, noile transferuri de răsunet Baba Alhassan și Luis Phelipe, fotbaliști pe care patronul celor de la FCSB îi vede capabili să ajute echipa să-și îndeplinească obiectivele.

Florinel Coman a făcut senzație la vizita medicală cu trolerul său

Pentru că după amiază, în jurul orei 18:00, lotul FCSB va pleca în cantonamentul din Antalya, Florinel Coman a ales să vină la vizita medicală cu tot cu bagaje. Iar apariția sa a fost una spectaculoasă, trollerul cu care s-a prezentat atrăgând atenția tuturor. Acesta avea imprimat pe o parte o fotografie imensă cu Florinel Coman și fetița sa, semn că vedeta FCSB s-a schimbat radical de când a devenit tată.

ADVERTISEMENT
troller florinel
Florinel Coman a surprins cu trolerul său la vizita medicală a FCSB

Un moment aparte la această vizită medicală au fost provocat de doi fani ai FCSB care s-au trezit cu noaptea în cap pentru a fi alături de fotbaliștii favoriți și pentru a-i încuraja înainte de meciurile grele din 2024. Jucătorii au apreciat gestul și s-au oprit pentru a face poze cu fanii și pentru a le da autografe.

Lotul FCSB prezent la vizita medicală:
Portari: Târnovanu, Vlad, Udrea
Fundasi: Crețu, Panțîru, Dawa, Harut, Pantea, Radunovic
Mijlocasi: Șut, Oct. Popescu, Lixandru, Pandele, Toma, Ov. Popescu, Olaru, Radaslavescu, Laszlo, Popa, Alhassan
Atacanți: Coman, Compagno, Miculescu, Băluță, Luis Phelipe

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a anunțat că în cantonamentul din Antalya vor face deplasarea 28 de jucători, printre care mai mulți juniori de perspectivă, care au șansa să învețe meserie de la veteranii din lot. “Suntem 28 pentru cantonamentul din Turcia. Pandele, Udrea, plus doi jucători aflaţi în recuperare: Chiricheş şi Luca Ciobanu, care a avut o accidentare la ligamente încrucişate.

Vom avea trei copii de la 2007, Laszlo Matyas, Vlad Mihai Toma şi David Popa, dar ei au mai fost şi în vară, mai puţin Laszlo, care s-a prezentat foarte bine”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. Laszlo Matyas, lăudatul lui MM Stoica, a făcut parte până acum o singură dată din lotul celor de la FCSB, într-o partidă cu Universitatea Craiova din Cupa României, însă nu a bifat niciun minut de joc în tricoul ”roș-albastru”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mihai Toma este un mijlocaș ofensiv legitimat la FCSB din 2020, fiind introdus pe teren în trei partide, mereu pe final. Mai exact cu Oțelul în campionat (0-2), în Cupă (1-1) și cu FCU Craiova 1948 în Cupă (0-2).

Ultimul junior de perspectivă e David Popa, o extremă dreapta care nu a debutat momentan la prima echipă, fiind rezervă neutilizată în două partide. FCSB ocupă locul 3 în clasamentul academiilor de fotbal din România.

Locul trei după Farul Constanța și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, fiind urmată de academiile celor de la Politehnica Timișoara și ACS Sport Team București. Așadar, cei de la FCSB au investit considerabil în sistemul de copii și juniori, iar rezultatele nu întârzie să apară.

ADVERTISEMENT
1,88 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - UTA Arad