Sport

CFR Cluj, detalii despre transferul lui Scuffet: „A trecut vizita medicală!”

CFR Cluj, prin vocea lui Cristi Balaj, președintele echipei, a oferit noi detalii despre transferul lui Simone Scuffet în Italia.
13.07.2023 | 21:25
CFR Cluj detalii despre transferul lui Scuffet A trecut vizita medicala
CFR Cluj, detalii despre transferul lui Simone Scuffet. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul lui Simone Scuffet în Italia, la Cagliari, precum și suma de bani pe care urmează să o încaseze clubul lui Neluțu Varga de pe urma plecării portarului.

CFR Cluj, detalii despre transferul lui Simone Scuffet

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a oferit noi detalii despre transferul lui Simone Scuffet în Italia: „Se dorește un fotbal mai estetic. N-aș vrea să-i iau din meritele lui Dan Petrescu, avem emoții și când are meciuri în Coreea. Îl apreciez enorm pe Dan Petrescu!

ADVERTISEMENT

Sunt jucători care sunt urmăriți de alte cluburi, dar discut despre transferuri doar în momentul în care sunt jucătorii vânduți”.

„Confirm ce a scris presa din Italia, și anume că Scuffet a făcut vizita medicală și că a trecut-o cu brio. Mă bucur că e lăudat în al 12-lea ceas pe măsura prestațiilor pe care le-a avut. Dacă vom continua așa, pot spune că putem fi mândri de ceea ce am realizat”, a mai spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Ne luptăm pentru campionat, suntem obligați!”

„Ne luptăm pentru câștigarea campionatului, suntem obligați, avem asta în ADN, următorul obiectiv e respectarea ratelor pentru bugetul statului. Respectăm toate plățile pe care le avem de făcut, rămân o prioritate zero.

Probabil vor mai fi făcute aproximativ două transferuri și vedem în ce măsură cei sosiți au reușit să se adapteze. Perioada de transferuri este destul de lungă”, a continuat Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

„Deac va începe luni antrenamentele cu colegii, s-a operat și se simte foarte bine, totul este în regulă. Ne-am îndeplinit obiectivul de a nu mai avea datorii către jucători și către staff-ul tehnic.

În cupele europene ne-am bucura să treacă toate echipele românești, m-am bucurat de victoria Farului, avem nevoie de a obține puncte pentru echipele românești.

ADVERTISEMENT

Dacă restul echipelor ar fi făcut jumătate din cât a făcut CFR Cluj, am fi avut mai multe participante în cupele europene”, a mai spus președintele lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: