Sport

Lotul FCSB pentru cantonamentul din Antalya! Ce se întâmplă cu Băluţă

FCSB se reuneşte luni, 8 ianuarie, fiind ultima echipă din SuperLiga care reia pregătirile. Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor a vorbit despre lotul care pleacă în Antalya.
07.01.2024 | 23:38
Lotul FCSB pentru cantonamentul din Antalya Ce se intampla cu Baluta
Lotul FCSB pentru cantonamentul din Antalya! Ce se întâmplă cu Băluţă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB sună adunarea în 2024, pe 8 ianuarie. Roş-albaştrii vor efectua vizita medicală luni dimineaţa, iar la ora 18:00 vor decola spre Antalya, acolo unde vor efectua un stagiu de pregătire.

Lotul FCSB pentru cantonamentul din Antalya: “Suntem 28”

Mihai Stoica a declarat că vor face deplasarea 28 de jucători în Antalya. Djokovic a plecat la Rapid, în timp ce Rotariu şi Ganea sunt pe lista neagră şi nu se vor alătura lotului. În schimb, FCSB ia trei jucători din academie:

ADVERTISEMENT

“Suntem 28. Pandele, Udrea, plus doi jucători aflaţi în recuperare: Chiricheş şi Luca Ciobanu, care a avut o accidentare la ligamente încrucişate. Vom avea trei copii de la 2007, Laszlo Matyas, Vlad Mihai Toma și David Popa, dar ei au mai fost și în vară, mai puțin Laszlo, care s-a prezentat foarte bine. 

Compagno vine la vizita medicală și merge cu noi în cantonament. Crețu merge și el, chiar dacă nu mai are contract. N-am mai întâlnit o situație de genul ăsta.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori ca el să rămână până în vară, chiar dacă va fi transferat alt fundaș dreapta”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Care e situaţia lui Alex Băluţă: “Ar trebui a doua săptămână de cantonament să o facă cu echipa”

Alexandru Băluţă s-a accidentat în ultimul meci al anului 2023, cu Poli Iaşi. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că atacantul se va antrena normal din a doua săptămână de cantonament:

ADVERTISEMENT

“Băluță a avut o leziune fibrilară de gradul 2 B și, în mod normal, dacă și-a făcut programul în vacanță, el ar trebui a doua săptămână de cantonament să o facă cu echipa și să fie apt de joc la meciul cu UTA.

Dacă nu și-a făcut programul, în afară de mari probleme ce o să aibă cu noi, probabil va pierde meciul cu UTA, dar eu cred că și l-a făcut”, a spus managerul general al roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

FCSB se va caza la Gloria Sport Hotel din Belek, un complex de lux de pe malul Mediteranei. Roş-albaştrii au stabilit un singur meci amical în cantonament, pe data de 14 ianuarie împotriva austriecilor de la Lask Linz.

  • 28 de jucători va avea FCSB în cantonamentul din Antalya
  • 8 puncte avans are FCSB faţă de CFR Cluj, în fruntea clasamentului
ADVERTISEMENT
Tags: