Sport

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Ngezana. Cum se simte fundașul FCSB după accidentarea la cap din meciul cu Poli Iași

Siyabonga Ngezana a ajuns la spital după Poli Iași - FCSB 1-3. Fundașul bucureștenilor a suferit o comoție la finalul primei reprize și se află acum sub observația medicilor.
20.12.2023 | 10:40
Ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Ngezana Cum se simte fundasul FCSB dupa accidentarea la cap din meciul cu Poli Iasi
Ngezana a suferit o comotie la finalul primei reprize al meciului cu Poli Iasi. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT
20-12-2023
08:49

Vești bune pentru Ngezana. Medicii l-au declarat sănătos

Ngezana este în afara oricărui pericol. Fundașul celor de la FCSB a suferit o comoție la finalul primei reprize cu Poli Iași și a fost transportat la spital pentru a-l ține sub observație. Din fericire, jucătorul din Africa de Sud a scăpat fără probleme.

“Ngezana este ok din ce am discutat în această dimineață. A fost aseară la spital, i-au făcut testele la Iași, a ieșit și este foarte ok, nu e nici o problemă. Orice lovitură în zona aceea e periculoasă. Deci Ngezana e ok”, a spus Cristi Coste.

FCSB intră, astfel, în pauza de iarnă, cu o victorie în ultima etapă și cu Ngezana sănătos și apt pentru următorul an. FCSB a ajuns în acest moment la 13 victorii, 5 egaluri și doar 3 înfrângeri în primele 21 de etape ale Superligii.

“În ultima vreme sunt foarte multe lovituri la cap. Eu nu îmi amintesc ca pe vremea noastră să fi fost atâtea contacte la nivelul capului. Poate și faptul că de multe ori, pentru o astfel de greșeală ampliciată duce la sancționarea adversarului.

Poate din acest motiv aceste contacte sunt de multe ori amplificate. Dar aseară nu, nu este cazul ca Ngezana să fi amplificat, îmi pare bine că nu are nimic. Poate să fie ușor comoționat, dar cel care a intrat i-a făcut repede uitată prezența în teren”, a declarat Mihai Stoichiță.

19-12-2023
21:37

Ngezana a ajuns la spital după meciul cu Iași

FCSB stă cu emoții după victoria cu 3-1 în fața celor de la Poli Iași. Ngezana a fost trimis de urgență la spital după ce a suferit o comoție la finalul primei reprize. Jucătorul din Africa de Sud a fost înlocuit cu 5 minute înainte de pauză, iar acum se află sub atenția medicilor.

În locul lui Ngezana a intrat Haruț. În vârstă de 24 de ani, Haruț și-a făcut treaba în apărarea FCSB-ului. Formația lui Charalambous nu a mai primit gol din acel moment și a reușit să plece de la Iași cu toate punctele.

19-12-2023
19:48

FCSB a schimbat 3 jucători după primele 45 de minute

În ciuda unei bănci subțiri, FCSB joacă la risc duelul de la Poli Iași. După ce Ngezana a fost schimbat chiar înainte de pauză, formația lui Gigi Becali a mai făcu 2 schimbări la începutul părții secunde.

Cristi Ganea și Alexandru Pantea au fost introduși pe teren, iar Octavian Popescu și Ovidiu Popescu au luat loc pe bancă. În urma acestei decizii tactice, Andrei Vlad, Andrei Pandele și Eduard Radaslavescu au rămas ultimele opțiuni pentru formația lui Charalambous.

FCSB a avut parte de un duel dificil cu Poli Iași, iar problemele s-au adunat pentru echipa lui Elias Charalambous. Tehnicianul cipriot s-a confruntat cu o banca de rezerve subțire, având la dispoziție doar cinci jucători pe banca de rezervă, o situație departe de ideal.

FCSB, decimată în meciul cu Poli Iași

FANATIK a prezentat în exclusivitate faptul că Vali Crețu, Andrea Compagno, David Miculescu, Dorin Rotariu și Damjan Djokovic au fost absenți din lot din cauza unei răceli. Astfel. FCSB este obligată să joace cu frâna de mână trasă pentru a-și păstra jucătorii valizi.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru echipa lui Charalambous, Ngezana a suferit o comotie în prima repriză și a fost înlocuit cu Haruț, aducând și mai multe dificultăți în gestionarea lotului.

Problemele de lot și accidentarea lui Ngezana au amplificat dificultățile echipei, iar eforturile depuse de jucători precum Florinel Coman pentru a depăși obstacolele au adăugat un element de dramatism în cadrul meciului.

ADVERTISEMENT

În minutul 41, vedeta echipei, Florinel Coman, a trecut printr-un moment dificil, acuzând o accidentare la gleznă. Cu toate acestea, Coman a demonstrat adevărata sa dedicare și determinare, luptând pentru a rămâne pe teren și contribuind semnificativ la eforturile echipei de își păstra avantajul la pauză.

Ngezana, scos înainte de pauză

Meciul dintre FCSB și Poli Iași a debutat cu un moment tensionat în minutul 2, când Bordeianu de la Poli Iași a avut o intrare dură la Șut de la FCSB. Din fericire, mijlocașul echipei FCSB a scăpat fără urmări grave.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după, în minutul 16, Băluță de la FCSB a adus bucurie suporterilor, profitând de o greșeală în apărarea moldovenilor și reușind să deschidă scorul. Golul său a stârnit entuziasmul în rândul echipei și al fanilor, plasând FCSB în avantaj.

Doar două minute mai târziu, în minutul 18, Băluță a avut o altă ocazie de a marca și de a dubla avantajul pentru FCSB. Cu toate acestea, portarul Lung de la Poli Iași a avut o intervenție salvatoare, menținând scorul la o diferență minimă.

ADVERTISEMENT

Într-un moment de răscruce, în minutul 25, Poli Iași a reușit să egaleze, iar Robert Ion a marcat cu un șut plasat. În minutul 31, Florinel Coman a fost protagonistul unui moment de excepție, reușind să scoată un penalty la limită și să-l transforme în gol.

ADVERTISEMENT