Sport

FCSB, decimată la Iaşi! Motivul pentru care lipsesc Compagno, Djokovic, Miculescu, Rotariu şi Creţu. Exclusiv

FCSB este decimată pentru duelul din deplasare cu Poli Iași, mai mulți fotbaliști lipsind din echipa vicecampioanei României.
19.12.2023 | 19:30
FCSB decimata la Iasi Motivul pentru care lipsesc Compagno Djokovic Miculescu Rotariu si Cretu Exclusiv
FCSB, decimată pentru duelul cu Poli Iași. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Vali Crețu, Andrea Compagno, David Miculescu, Dorin Rotariu și Damjan Djokovic au acuzat o răceală în ziua meciului cu Poli Iași, motiv pentru care vor lipsi.

FCSB, decimată pentru duelul cu Poli Iași

FCSB este decimată pentru duelul cu Poli Iași, mai mulți jucători fiind indisponibili pentru echipa lui Elias Charalambous, tehnicianul cipriot având la dispoziție doar cinci fotbaliști pe banca de rezervă.

ADVERTISEMENT

Cum arată FCSB la meciul cu Poli Iași:

  • Târnovanu – Ov. Popescu, Daea, Ngezana, Radunovic – Olaru, Șut, Lixandru – Băluță, Oc. Popescu, Coman. Rezerve: Vlad, Haruț, Pandele, Ganea, Pantea, Radaslavescu

FCSB vine după o victorie în campionat cu Hermannstadt, scor 3-0 și va încheia anul pe primul loc din campionat. Printre jucătorii indisponibil, se regăsește și Vali Crețu, fotbalist care va rămâne în cele din urmă până la vară la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre decizia pe care a luat-o în privința lui Vali Crețu, al cărui contract expira în ianuarie: „Pe Crețu cred că îl voi ține, pentru că este folositor echipei”.

„Adică el ne-a câștigat două meciuri. Cu Craiova nu a mișcat Mitriță. Deci este folositor echipei. Cred că îl țin până în vară”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Semnal de alarmă tras de Elias Charalambous

Elias Charalambous a tras un semnal de alarmă înaintea confruntării cu Poli Iași, transmițându-le jucătorilor săi că nu trebuie să fie liniștiți pentru că se află pe prima poziția din clasament:

Va fi ultimul nostru meci din acest an, unul foarte, foarte dificil. Ca ultimul nostru succes să aibă valoare, trebuie să câștigăm și acest meci.  Știm că va fi mai complicat decât ultimul joc, am văzut că Iașiul este o echipă foarte bună, care le face viața grea tuturor adversarelor.

ADVERTISEMENT

Știm, suntem siguri că trebuie să suferim mult pentru a obține cele 3 puncte. Repet că suntem pregătiți să înfruntăm un adversar foarte dificil. Trebuie să tratăm jocul foarte serios”.

„Am văzut multe meciuri ale Iașiului. Când i-am analizat am fost surprins de modul în care joacă, cât de agresivi sunt. Au jucători de calitate, nu ne va fi ușor, dar suntem pregătiți pentru astfel de jocuri”, a mai spus Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,80 este cota BETANO pentru pronosticul „2 solist” la partida Poli Iași - FCSB