Sport

FCSB – Rapid 2-2, în etapa 5 din play-off în SuperLiga. Egal nebun în derby pe Arena Națională. Cum arată clasamentul

FCSB - Rapid 2-2, după un derby nebun pe Arena Națională, scor 2-2. Un rezultat care o apropie și mai mult pe FCSB de câștigarea titlului.
20.04.2024 | 20:31
FCSB  Rapid 22 in etapa 5 din playoff in SuperLiga Egal nebun in derby pe Arena Nationala Cum arata clasamentul
FCSB - Rapid începe de la 20:30, pe Arena Națională. Roș-albaștrii sunt aproape campioni și vor să răzbune umilința de acum o lună. Sursa foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT
20-04-2024
15:57

FCSB - Rapid 2-2 (D.Olaru 10, Băluță 56/ Krasniqi 12, Rrahmani 16)

Clasament play-off
Clasament play-off

Vezi aici fazele importante

Min. 90+4: Final de meci.

Min 56: GOOOOOOOOLLLLLL FCSB!!!!! Băluță restabilește egalitatea pe Arena Națională.

Min 46: A început a doua repriză!

Pauză pe Arena Națională!! Rapid se află în avantaj după ce a întors scorul în doar 6 minute.

Min 16: GOOOOOLLLL RAPID BUCUREȘTI!! Rrahmani marchează pentru 2-1 și întoarce scorul în 6 minute

Min 12: GOOOOOOOLLLLLLLLL RAPID BUCUREȘTI!!!! Krasniqi egalează după o greșeală a lui Șut.

Min 10: GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL FCSB!!!!!!!!! Darius Olaru deschide scorul după un șut la colțul scurt.

Min 3: Golul lui FCSB a fost anulat pentru offside

Min 1: A început partida!

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Coman. Rezerve: Udrea, Vlad, Panțîru, Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Toma, Băluță, Alhassan, Rădăslăvescu, D. Popa. Antrenor: Elias Charalambous

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Hromada, Krasniqi – Hasani, Rrahmani, Petrila. Rezerve: Drăghia, Bădescu, D. Grigore, Onea, Cristea, Cepoi, Emmers, Papeau, Cîrjan, El-Sawy, Bamgboye, Burmaz. Antrenor: Bogdan Lobonț.

Derby-ul FCSB – Rapid promitea să aibă o cu totul altă miză, la finalul sezonului regulat. În ultima etapă, giuleștenii își dezmembrau rivala cu 4-0. O lună și jumătate mai târziu, roș-albaștrii au 16 puncte avans, iar Rapid și-a demis antrenorul.

FCSB – Rapid, live video online, în etapa a 5-a din play-off în SuperLiga

Echipa antrenată de Elias Charalambous a avut un parcurs impecabil în play-off. FCSB are patru victorii din patru meciuri. Rapid, în schimb, se află la polul opus. Giuleștenii au pierdut toate cele patru dueluri din play-off!

ADVERTISEMENT

Ultima înfrângere, 0-1 cu Sepsi, i-a adus lui Cristiano Bergodi o inevitabilă demitere. Pe banca alb-vișiniilor va sta, cel puțin pentru restul sezonului, Bogdan Lobonț. “Pisica“ speră să îl convingă pe Dan Șucu să îl păstreze și din vară, însă misiunea sa de a prinde locurile 2-3 este una complicată.

Presiunea este mare pe rapidiști, pentru că fanii nu ar tolera o înfrângere în fața rivalei care sărbătorește deja titlul de campioană. Totuși, FCSB va fi motivată să răzbune înfrângerea din martie, dar și să continue parcursul perfect din play-off.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida FCSB – Rapid

Meciul de pe Arena Națională va fi transmis live pe Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Partida poate fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

Arbitrul meciului va fi Marcel Bîrsan, asistat de George Neacșu și Imre-Laszlo Bucsi. În camera VAR se vor afla Radu Petrescu și Marius Badea, iar arbitru de rezervă va fi George Găman.

ADVERTISEMENT

Programul etapei a 5-a din play-off în SuperLiga

Derby-ul de pe Arena Națională este al doilea meci al etapei a cincea din play-off-ul SuperLigii. Iată cum arată programul complet al rundei:

Vineri, 19 aprilie

  • ora 20:30 Farul – CFR Cluj

Sâmbătă, 20 aprilie

  • ora 20:30 FCSB – Rapid (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Duminică, 21 aprilie

  • ora 19:00 Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
ADVERTISEMENT

Clasament play-off SuperLiga

clasament play-off Etapa 5

Cote pariuri la FCSB – Rapid

Casele de pariuri o dau favorită clară pe FCSB. Cota pentru 1 solist este 1,90. X are cota 3,60, iar un pariu pe victoria oaspeților vine cu o cotă de 4,10.

Meciurile celor două echipe au produs multe goluri în play-off, iar în ultimele trei întâlniri directe s-au marcat nu mai puțin de 13 goluri. 11 dintre acestea au fost înscrise de Rapid! Cota pentru “peste 2,5 goluri“ este 2,00. Cota pentru “sub 2,5 goluri“ este 1,85.

FCSB – Rapid, live stream, 20:30, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Chiar dacă sunt aproape campioni, Florinel Coman și compania sunt datori în fața fanilor, atunci când vine vorba despre meciurile cu Rapid. FCSB nu i-a mai învins pe giuleșteni din 2022, când s-a impus acasă cu 2-1.

Ultimele patru meciuri directe au fost câștigate de alb-vișinii. S-au înregistrat chiar și două adevărate umilințe pentru gazdele de astăzi. Pe lângă victoria cu 4-0 de acum o lună, în mai 2023 a fost 5-1 pentru Rapid, în deplasare.

ADVERTISEMENT