Sport

FCSB scapă de o rivală la titlu?! Gigi Becali dezvăluie numele patronului care vrea să se retragă: „Eu aşa am auzit! Vrea să scape şi nu ştie cum”

Gigi Becali a dezvăluit numele patronului care ar vrea să se retragă din fotbal, ceea ce ar putea reprezenta un avantaj pentru FCSB în lupta la titlu.
07.04.2023 | 20:20
FCSB scapa de o rivala la titlu Gigi Becali dezvaluie numele patronului care vrea sa se retraga Eu asa am auzit Vrea sa scape si nu stie cum
Gigi Becali dezvăluie numele patronului care vrea să se retragă din fotbal. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României s-a referit la Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, despre care spune că nu dorește să mai susțină echipa și că vrea să iasă din fotbal, însă nu știe cum.

Gigi Becali dezvăluie numele patronului care vrea să se retragă din fotbal

Gigi Becali a vorbit despre lupta la titlu a FCSB-ului și a spus că Mihai Rotaru ar dori să se retragă din fotbal, ceea ce ar însemna un avantaj mare al „roș-albaștrilor” în fața Universității Craiova, ținând cont că oltenii în fiecare an își propun să câștige campionatul.

ADVERTISEMENT

„Eu am auzit că Mihai Rotaru vrea să scape şi nu ştie cum. Eu aşa am auzit! Toate meciurile cu CFR și Farul sunt la fel de importante pentru că sunt pentru titlu.

Nu doar pentru titlu! Eu consider Craiova o echipă foarte puternică, una care poate veni chiar și în fața noastră. O văd o echipă puternică, valoroasă.

ADVERTISEMENT

Eu pe Craiova o văd să se bată la titlu. Eu am vrut egal la Craiova cu CFR, MM voia să bată Craiova. I-am zis, nu, Craiova e valoroasă”, a spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

„Pintilii trebuie să se acomodeze cu Charalambous!”

Gigi Becali este încântat de Elias Charalambous și a spus că Mihai Pintilii este cel care trebuie să se acomodeze cu tehnicianul cipriot, nu invers cum se aștepta la început:

ADVERTISEMENT

„Eu vă spun un lucru: când l-am adus, am zis ca trebuie să se acomodeze cu Pintilii, numai că acum spun că trebuie să se acomodeze Pintilii cu el.

Cred că v-am dat răspunsul la toate, dacă v-am spus asta. L-am adus pentru ceva și acum mi-am dat seama ce se întâmplă, e un bun specialist, un bun antrenor, cum spune MM”.

ADVERTISEMENT

„L-am adus că trebuia să aducem un antrenor și acum, cu adevărat, am adus un antrenor. Cum adică nu are mână liberă? Voi știți că eu, până mor, nu mă schimbă cineva. Până pun mâinile pe piept, eu comand cu ce e al meu”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,83 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT