Sport

FCSB și-a ales noul număr 9! Ce tricouri vor purta Alexandru Băluță, Damjan Djokovic și ceilalți fotbaliști roș-albaștri

FCSB a dezvăluit ce numere vor primi noiile achiziții din acest sezon. Cine este noul nouar al vicecampioanei României.
29.06.2023 | 13:37
FCSB sia ales noul numar 9 Ce tricouri vor purta Alexandru Baluta Damjan Djokovic si ceilalti fotbalisti rosalbastri
Andrea Compagno a marcat sezonul trecut la FCSB 21 de goluri în 39 de meciuri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB nu a mai avut un jucător care a purtat tricoul cu numărul 9 după ce Ianis Stoica a plecat împrumut la Universitatea Cluj. Această situație descrie cel mai bine lipsa unui vârf autentic de careu.

FCSB are un nou număr 9! Golgheterul Andrea Compagno a preluat tricoul

După ce în sezonul trecut a purtat tricoul cu numărul 96, golgheterul Andrea Compagno a preluat tricoul purtat ultima oară la FCSB de Ianis Stoica. Clubul a actualizat noile cifre imprimate pe echipamentele de joc ale jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Alexandru Băluță, jucătorul venit liber de contract după despărțirea de Puskas Akademia, și-a ales numărul 25, în timp ce Damjan Djokovic va avea pe spate 88. Sud-africanul Siyabonga Ngezana nu și-a încheiat formalitățile cu viza și nu a apărut încă pe site-ul clubului.

Gigi Becali s-a răzgândit în privința lui Andrea Compagno și nu mai e dispus să renunțe la el: „Nu prea stăm bine și trebuie să aducem un fundaș central neapărat. În atac n-am de ce să mai aduc. Am văzut și minciunile alea că Becali renunță la Compagno.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg de unde au dedus ei și au scris în ziare că nu îl vreau. Dacă aduc un atacant, pentru că am numai unul, îmseamnă că renunț la Compagno? Dacă nu aduci, se zice că Becali stă numai într-un atacant. Dacă aduci, zic că vrei să renunți la Compagno”, a spus patronul FCSB, la ProSport.

FCSB a anunțat numerele jucătorilor în sezonul 2023-2024 din SuperLiga

2 – Valentin Crețu
3 – Ionuț Panțîru
5 – Joyskim Dawa
6 – Denis Haruț
7 – Florinel Coman
8 – Adrian Șut
9 – Andrea Compagno
10 – Octavian Popescu 
11 – David Miculescu 
12 – Alexandru Maxim
18 – Malcom Edjouma
23 – Ovidiu Popescu
25 – Alexandru Băluță
27 – Darius Olaru
28 – Alexandru Pantea
33 – Risto Radunovic
32 – Ștefan Târnovanu
80 – Eduard Radaslavescu
88 – Damjan Djokovic
98 – Andrei Cordea
99 – Andrei Vlad

ADVERTISEMENT

După plecarea lui Omrani, Compagno este singura variantă pe care Elias Charalambous o are în atac. Managerul general Mihai Stoica a declarat și el că vârful italian nu va pleca de la FCSB, decât cu o singură condiție: „Nu se pune problema să plece Compagno. Doar pe bani mulți, pe clauză. 100% rămâne. Cum să fim nemulțumiți? E al doilea golgheter al campionatului?

Mâine avem o zi importantă. Până la sfârșitul săptămânii viitoare cred că vom avea definitivat 90% lotul. Pot veni și 6 jucători în plus. Dacă e să plece un jucător important, pleacă doar pe bani mulți, pe clauze”, a spus managerul general al FCSB, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a explicat că transferul lui Compagno a picat, oferta primită nefiind pe placul său: „Îl avem pe Compagno, dar să avem și dublură. (n.r. Compagno rămâne?) Păi, da! A fost o treabă, o negociere, dar nu (n.r. nu a ieșit transferul). (n.r. Nu au dat cât trebuie?) Da, nu au dat”, a mai spus patronul FCSB, la Digi Sport.


  • 2,42 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT