Sport

De ce s-a transferat Alex Băluță la echipa lui Gigi Becali: „Clar s-a dus pentru bani! Că doar nu și-a pus stent și s-a legat de FCSB”

Alex Băluță a fost înțeles pentru că a ales-o pe FCSB, salariul fiind un motiv suficient de bun pentru ca acesta să meargă la rivala Universității Craiova.
20.06.2023 | 16:28
De ce sa transferat Alex Baluta la echipa lui Gigi Becali Clar sa dus pentru bani Ca doar nu sia pus stent si sa legat de FCSB
De ce s-a transferat Alex Băluță la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate felul în care Alex Băluță a ajuns la FCSB în detrimentul Universității Craiova. Bogdan Stelea este de partea jucătorului și a spus că dacă ar fi fost constrâns cum a fost acesta de către Mihai Rotaru, nici el nu ar fi ales să revină în Bănie.

De ce s-a transferat Alex Băluță la FCSB

Transferul lui Alex Băluță la FCSB a fost comentat de Ion Crăciunescu, Narcis Răducan și Bogdan Stelea, care sunt de acord cu jucătorul și nu cred în dragostea pentru o echipă anume.

ADVERTISEMENT

Fostul arbitru crede că Alex Băluță trebuia să spună din prima că vrea să meargă la FCSB, însă nu este de acord nici cu faptul că Mihai Rotaru a dezvăluit că fotbalistul are o adicție pentru jocurile de noroc:

„S-a dus pentru bani, e clar! Și-a schimbat inima, și-a pus stent și s-a legat de FCSB sau cum? Nici domnul Rotaru nu are dreptate când a spus că Băluță merge la jocurile de noroc. Trebuia să spună dacă vrea să meargă undeva, eu cred că i-a convenit mai mult oferta de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Nu e corect să aduci problemele personale ale cuiva în presă. E o problemă falsă, se pune presiune aiurea pe Băluță. A ales să meargă la FCSB, poate îi convine salariul, poate vrea să se mute în București, este treaba lui, nu trebuie să sărim așa.

Sunt jucători care funcționează doar la noi, din păcate e confirmat acest lucru în fiecare an. Așa cum sunt fotbaliști doar de antrenament, așa sunt fotbaliști doar de Liga 1 și îți faci treaba cu ei”, a spus și Narcis Răducan, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nici eu nu m-aș fi dus la Craiova!”

Bogdan Stelea este de părere că Alex Băluță a fost constrâns de către Mihai Rotaru, iar în aceste condiții, fostul portar al naționalei, a spus că nici el nu ar fi ales varianta de a reveni la Universitatea Craiova.

„Cu tot respectul pentru domnul Rotaru, dar dacă și eu aș fi fost constrâns de cineva cum a fost constrâns Băluță, nici eu nu m-aș mai fi dus la Craiova. Indiferent de ce s-a întâmplat!

ADVERTISEMENT

Dacă tu faci anumite lucruri pentru mine, stai să-mi scoți ochii toată viața? Ei consideră că e o pierdere, trebuia să meargă în condițiile lor, să-i controleze banii”, a mai spus și Bogdan Stelea.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT