Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Felcsut e noul Cardiff! Similitudini emoționante după 30 de ani: “Același destin! Același stâng de aur, același nume de antrenor!”

România a reușit o calificare istorică la Euro 2024. După 8 ani de așteptare, tricolorii sunt din nou la un turneu final. Lupta nu s-a încheiat însă. Urmează meciul cu Elveția.
19.11.2023 | 11:18
Felcsut e noul Cardiff Similitudini emotionante dupa 30 de ani Acelasi destin Acelasi stang de aur acelasi nume de antrenor
DESTIN ULUITOR! SIMILITUDINILE care NE FAC SA TREMURAM DE EMOTIE! Romania la EURO 2024. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Felcsut poate fi considerat noul Cardiff. Naționala lui Edi Iordănescu a reușit o calificare similară cu cea a tatălui său, iar România este din nou prezentă la un turneu final. Pușcaș și Hagi au marcat golurile tricolorilor care au reușit să o învingă pe Israel cu scorul de 2-1.

România merge la Euro!

“Felicitări tuturor celor care au pus umărul la calificarea naționalei, ultima calificare în 2016 tot la un Campionat European, iată că după opt ani de zile mergem la Euro 2024. Felicitări Edi Iordănescu, un tehnician care a trebuit să suporte foarte multe.

ADVERTISEMENT

Dar și-a văzut de drumul lui și iată că a reușit să ne aducă o mare bucurie. Felicitări jucătorilor, iată, un grup din ce în ce mai sudat. Felicitări tuturor celor de la Federație, felicitări lui Răzvan Burleanu și lui Mihai Stoichiță.

Absolut tuturor celor care au pus umărul și bineînțeles fanilor noștri care marți vor face o atmosferă infernală și sperăm că ne vor ajuta să terminăm aproape incredibil această grupă pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Și să ne ducem cu șanse foarte bune pentru o tragere la sorți pe 2 decembrie extrem de favorabilă. Pentru că, de ce nu, putem să visăm, avem voie să visăm, de ce să nu credem că putem să ieșim din grupă. De ce să nu visăm până la capăt ca poate fi un Euro 2024 de povestit nepoților”, a spus Horia Ivanovici.

George Pușcaș a spart gheața în duelul cu Israel. Contestat de toată lumea, atacantul lui Iordănescu a reușit să egaleze pentru tricolori în minutul 10. Golul lui Pușcaș a venit rapid și a permis României să reintre în meci la doar câteva minute de la golul primit.

ADVERTISEMENT

Iordănescu i-a dat credit lui Pușcaș

“Felicitări lui Pușcaș. Despre care am tot discutat, un atacant contestat e puțin spus, la un moment dat s-a cerut să nu mai fie primit nici în țară. Iată, o partidă bună, Edi Iordănescu și-a văzut de strategia lui și nu i-a ieșit bine, i-a ieșit extraordinar.

Hai România, așteptăm o partidă descătușată, marți, împotriva Elveției. Mi-ar plăcea foarte mult să îi bate pe aroganții aceștia, aș fi foarte încântat să terminăm așa aceste preliminarii. Suntem bucuroși că a apărut o performanță la nivelul echipei mari și mergem la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Pare un destin istoric ceea ce s-a întâmplat. Acum 30 de ani minus o zi, la Cardiff, România bătea cu 2-1 Țara Galilor și se năștea o națională extrem de puternică care ne-a adus mare fericire. Am câștigat și noi cu 2-1 contra Israelului. Similitudinile sunt incredibile. 

Același scor, Iordănescu pe bancă atunci și acum. Goluri tot cu stângul Gică Hagi atunci, Ianis Hagi acum. Similitudini care te fac să te gândești că există un destin și că lucrurile sunt cumva aranjate în spațiul mistic. După fix 30 de ani după acel moment, iată se naște o nouă națională”, a completat Horia Ivanovici.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT