Life

Feli Donose și iubitul ei, Cătălin, s-au despărțit. Cântăreața a dezvăluit motivul separării

Feli Donose a anunțat despărțirea de iubitul ei, Cătălin, cu care a format un cuplu timp de cinci ani. Care a fost motivul separării?
28.12.2022 | 14:01
Feli Donose si iubitul ei Catalin sau despartit Cantareata a dezvaluit motivul separarii
Feli și iubitul ei au decis să se despartă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Feli Donose și iubitul ei, Cătălin, s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut de cântăreață pe rețelele sociale. Cei doi formau un cuplu de cinci ani și au împreună o fiică de patru.

Feli Donose și iubitul ei, Cătălin, s-au despărțit, după cinci ani de relație

Cântăreața a explicat, în mediul online, motivul despărțirii de tatăl fetiței ei, Nora Luna. Cei doi au decis, de comun acord, să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Artista a mărturisit că ea și Cătălin s-au iubit mult, însă în ultima vreme au realizat că nu se mai potrivesc.

Fosta concurentă de la Te cunosc de undeva a vrut să le dea personal vestea fanilor și a cerut să-i fie respectată intimitatea în legătură cu acest subiect.

ADVERTISEMENT

Feli și Cătălin vor rămâne prieteni, mai ales că au o fetiță pe care o iubesc foarte mult și își doresc ca aceasta să aibă parte de tot ce e mai bun.

“Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim.

ADVERTISEMENT

Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna.

Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele. Să avem un 2023 înfloritor.”, a scris Feli pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Feli despărțire
Feli și Cătălin s-au despărțit. Sursa foto: Instagram

Cum s-au cunoscut Feli și Cătălin

Feli Donose și Cătălin trăiau o poveste de dragoste de cinci ani. În 2018 a venit pe lume și fiica lor, Nora Luna, de care cântăreața este tare mândră.

Cei doi s-au cunoscut la un eveniment privat, acolo unde Feli a fost invitată să cânte.

Artista a fost întotdeauna discretă în legătură cu relația cu Cătălin și a anunțat că are pe cineva abia după ce a născut.

Mai mult, în urmă cu doi ani, Feli a fost cerută în căsătorie de fostul partener și chiar a vorbit despre cum ar vrea să arate nunta lor.

ADVERTISEMENT