Life

Te cunosc de undeva, moment emoționant pentru jurați: ”Am uitat să mai respir”. De ce au început să plângă

Te cunosc de undeva, clipe înduioșătoare pentru concurenți și jurați. Care a fost melodia și transformarea care i-a uimit.
21.10.2022 | 16:07
Te cunosc de undeva moment emotionant pentru jurati Am uitat sa mai respir De ce au inceput sa planga
Te cunosc de undeva, clipe înduioșătoare pentru concurenți și jurați. Care a fost melodia și transformarea care i-a uimit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra emisiune de la Antena 1 va avea parte de un moment emoționant pentru vedetele care notează participanții. De ce au început să plângă în gala care urmează să fie difuzată pe micile ecrane săptămâna aceasta.

Te cunosc de undeva, clipe înduioșătoare pentru concurenți și jurați. Care a fost melodia și transformarea care i-a uimit

Te cunosc de undeva este un show în care concurenții intră în pielea unor personaje importante din industria muzicală, de această dată una dintre echipe reușind să-i facă pe toți să se emoționeze și să lăcrimeze.

ADVERTISEMENT

Sore și Emma de la ZU au avut de interpretat piesa Un actor grăbit a regretatei Laura Stoica, melodie pe care au repetat-o cu ochii în lacrimi. Momentul înduioșător a ajuns ulterior direct în inimile juraților de la Antena 1.

„Ea este idolul meu în muzică! Îmi place mult piesa şi textul mă emoţionează teribil!”, a spus Emma la repetiţiile de la Te cunosc de undeva, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

„Nu se poate abţine din plâns. Şi la repetiţii, am dat 4 duble, la fiecare dintre ele a plâns! E ceva cu piesa asta, trecând peste povestea pe care o ştim cu toţii, are melodia asta o vibraţie atipică!”, a completat Sore.

Coincidența a făcut ca cele două vedete să repete pentru gala de sâmbătă, 22 octombrie 2022, tocmai de ziua de naștere a regretatei Laura Stoica. Mai exact, cântăreața s-a născut în data de 10 octombrie 1967.

ADVERTISEMENT

Te cunosc de undeva, clipe în lacrimi pentru jurați

Juraţii şi prezentatorii emisiunii Te cunosc de undeva! nu s-au putut abține și au izbucnit în lacrimi. Toți cei aflați în competiția transformărilor de la Antena 1 s-au ridicat în picioare și au simțit emoții intense în această gală.

„Am uitat să mai respir! Fetele şi-au pus sufletul pe scenă, cu multă emoţie!”, a mărturisit Ozana Barabancea în cadrul show-ului moderat de Pepe și Alina Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Momentul emoționant va putea fi urmărit începând de la ora 20:30, sâmbătă, 22 octombrie 2022. În același show mai participă echipele formate din Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano şi Emi & Cuza.

ADVERTISEMENT