News

Femeie de afaceri din Suceava, găsită spânzurată în sediul companiei sale. Familia a făcut macabra descoperire 

Tragedie în Suceava, acolo unde o femeie de afaceri a fost găsită spânzurată în sediul companiei sale. Familia a făcut crunta descoperire.
11.07.2023 | 17:39
Femeie de afaceri din Suceava gasita spanzurata in sediul companiei sale Familia a facut macabra descoperire
Femeie de afaceri, găsită spânzurată în Suceava. Trupul victimei, găsit de familie. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O femeie de afaceri din județul Suceava a fost găsită spânzurată în sediul companiei sale. Familia a făcut macabra descoperire. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Femeie de afaceri, găsită spânzurată în Suceava. Trupul victimei, găsit de familie

Tragedia din Moldova a lovit o familie din comuna suceveană Bosanci. Luni seară, o femeie de afaceri de numai 32 de ani s-a spânzurat în depozitul de materiale de construcții pe care-l deținea în satul Poieni, comuna Undești.

ADVERTISEMENT

Cei care au făcut această macabră descoperire au fost membrii familiei. Au realizat că tânăra nu mai dă niciun semn. Astfel, s-au dus direct la depozitul pe care ea îl deținea. Imediat, au chemat poliția.

Femeia plecase de la domiciliu luni, 10 iulie, în jurul orei 14.00. Seara, la ora 21.30, polițiștii Secției Rurale Ipotești au primit un apel de urgență la 112, prin care au fost anunțați că în satul Poieni femeia este spânzurată.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al victimei a fost ridicat de autorități şi transportat la Morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii vor să stabilească cu exactitate cauza morţii.

Conform presei locale, care prezintă informații obținute de la membrii familiei, în ultima perioadă femeia părea supărată. Ea se retrăgea în dese rânduri la proprietatea sa din satul Poieni, scrie Obiectiv de Suceava.

ADVERTISEMENT

Tragedie similară produsă în Suceava și în primăvară. Femeie dată dispărută, găsită spânzurată într-o pădure

O altă femeie, tot din județul Suceava, și-a pus capăt zilelor, tot prin spânzurare, în primăvară. La mijlocul lunii mai, o localnică din Stulpicani, care a dispărut de acasă, a fost găsită fără suflare într-o pădure din Gemenea.

Pe data de 16 mai, soțul victimei a sunat la 112 și a sesizat că aceasta a plecat de la domiciliu fără însă să se mai întoarcă. Cei de la ISU au început căutări mai ales că persoana dispărută avea probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Căutările s-au derulat cu efective sporite: angajați ISU, jandarmi, silvicultori din cadrul O.S. Stulpicani, voluntari din cadrul Club Bucovina off-road și din localitate, sub coordonarea Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava.

După ore de căutări, femeia a fost identificată decedată, în liziera pădurii aparținând de Cantonul Silvic Gemenea, zona Pârâul Beguș. Aceasta se spânzurase de un copac.

ADVERTISEMENT