News

Sinucidere la Uzina Dacia din Mioveni. Un bărbat a fost găsit spânzurat

Sinucidere la Uzina Dacia din Mioveni. Un angajat a fost găsit fără viață. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, s-a spânzurat.
06.06.2023 | 12:31
Sinucidere la Uzina Dacia din Mioveni Un barbat a fost gasit spanzurat
Sinucidere la Uzina Dacia din Mioveni. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sinucidere la Uzina Dacia din Mioveni. Un bărbat de 46 de ani a fost găsit spânzurat, marți dimineață, chiar în secția în care lucra. Potrivit presei locale, trupul neînsuflețit al argeșeanului a fost descoperit în jurul orei 07:30.

Sinucidere la Uzina Dacia din Mioveni. Un angajat s-a spânzurat

Bărbatul a venit la serviciu, în această dimineață, însă nimeni nu a bănuit ce plănuia acesta. El a ales să își pună capăt zilelor spânzurându-se. Argeșeanul a fost găsit, în vestiar, de către colegii de muncă, potrivit Ancheta Online.

ADVERTISEMENT

Nu se știe cu exactitate ce l-a făcut pe bărbat să comită acest gest dramatic. Presa locală notează faptul că angajatul Dacia ar fi suferit din dragoste, având probleme în căsnicie cu soția, conform ziartopdearges.

Argeșeanul lucra la secția de Caroserie Logistică, în cadrul Automobile Dacia SA. Cel mai probabil, în acest caz va fi efectuată o anchetă în urma căreia se va stabili în ce împrejurări s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

Un nepalez a fost găsit mort într-o pensiune din Argeș

Un alt bărbat a fost găsit fără viață într-o pensiune din județul Argeș. Evenimentul șocant a avut loc în luna mai. Tânărul, un nepalez de 30 de ani, era angajat al pensiunii respective, potrivit anchetatorilor.

Bărbatul s-a spânzurat de o grindă, fiind găsit într-una din camere. Nu se știe ce l-a determinat pe tânăr să apeleze la gestul suicidal. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se stabili cum a avut loc incidentul.

ADVERTISEMENT

Același gest a fost comis și de un tânăr de 30 de ani din județul Timiș. El a ales să își pună capăt zilelor, împușcându-se în cap. Tragedia a avut loc în localitatea Sânandrei. Se pare că bărbatul suferea din dragoste, motiv petru care ar fi decis să se omoare.

Cei care au făcut macabra descoperire au fost chiar părinții tânărului. Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la eveniment. Tânărul a folosit o armă de vânătoare pe care o deținea legal.

ADVERTISEMENT

”La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, judeţul Timiş. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împuşcat în cap cu arma de vânătoare deţinută legal”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș, la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT
Tags: