News

Femeie din Alexandria, în stare gravă după ce s-a aruncat de la etajul 5. Ce au descoperit polițiștii

O femeie de 31 de ani din Alexandria este în stare gravă la spital după ce s-a aruncat de la etajul 5. Detalii interesante descoperite de poliție după acest gest.
10.08.2023 | 17:01
Femeie din Alexandria in stare grava dupa ce sa aruncat de la etajul 5 Ce au descoperit politistii
Femeie din Alexandria, în comă după ce s-a aruncat de la etajul 5. Cine mai era cu ea în apartament. Sursa foto: Exploziv News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie de 31 de ani din județul Teleorman se zbate între viață și moarte pe un pat de spital după ce s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din municipiul Alexandria.

Femeie din Alexandria, în comă după ce s-a aruncat de la etajul 5. Cine mai era cu ea în apartament

Din primele informații, incidentul din sudul țării a avut loc joi. Aflat pe strada Dunării din municipiul Alexandria, un trecător a sunat la 112 sesizând faptul că o femeie s-a aruncat de la etajul unui bloc și este pe asfalt.

ADVERTISEMENT

Imediat, în zonă au ajuns agenții Poliției Municipiului Alexandria. Au găsit aici o femeie, de 31 de ani, din municipiul Alexandria, care zăcea pe asfalt şi i se acordau îngrijiri medicale.

Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că victima s-a aflat, în noaptea de 9 spre 10 august, în apartamentul unui bărbat, în vârsta de 26 de ani, împreună cu acesta.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au pătruns cu forța în acest imobil. Aici a fost depistat bărbatul în cauză, el fiind ridicat și condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări, informează IPJ Teleorman.

Din informațiile oferite de presa locală, tânăra a fost preluată de medici în stare de comă. Ea a ajuns în sala de operație. Doctorii Spitalului Județean Alexandria încearcă să-i salveze viața.

ADVERTISEMENT

Femeia care s-a aruncat de la etaj și bărbatul din apartament ar fi consumatori de droguri

Cazul din Teleorman este unul extrem de complex. Polițiștii iau în calcul în prezent toate variantele. Poate fi vorba de o tentativă de sinucidere, un accident sau o posibilă mână criminală implicată.

Există informații din care reiese faptul că femeia şi bărbatul care se afla în apartament cu ea ar fi consumatori de droguri. În acest moment, nu se cunosc împrejurările în care femeia a ajuns să cadă de la etajul 5 al blocului. Nu se știe nici dacă cei doi aveau o relație de concubinaj.

ADVERTISEMENT

Cert este faptul că nu bărbatul a anunțat autoritățile despre eveniment, ci acel martor aflat în acel moment în trecere pe strada din Alexandria. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală.

ADVERTISEMENT
Tags: