News

Un bărbat s-a aruncat în fața metroului, la Aviatorilor. Circulația trenurilor a fost blocată pe un sens de mers

Un bărbat s-a aruncat în fața metroului din București, undeva la stația Aviatorilor, sensul spre Piața Victoriei. Polițiștii vorbesc despre o tentativă de suicid.
28.06.2023 | 14:56
Un barbat sa aruncat in fata metroului la Aviatorilor Circulatia trenurilor a fost blocata pe un sens de mers
Un bărbat s-a aruncat în fata metroului, la Eroilor. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a aruncat în fața metroului din București în Sectorul 1, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și polițiști. Oamenii legii vor să afle acum ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest, cel mai probabil o tentativă de suicid.

Un bărbat s-a aruncat în fata metroului

”La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat și ar căzut pe calea rulare a metroului, în Sectorul 1.

ADVERTISEMENT

Polițiștii și echipaje medicale s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri. În continuare se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ București.

”Metrorex informează că astăzi, 28.06.2023, în jurul orei 14:15, în stația de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid. Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Piața Victoriei și Pipera, pe firul 1.

ADVERTISEMENT

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție.  Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Vom reveni cu detalii când circulația va fi reluată în condiții normale”, a transmis și Metrorex.

O situație similară se petrecea la metroul din București în urmă cu un an, de data aceasta pe calea de rulare a stației de metrou Basarab. În acel moment circulația trenurilor era blocată și reorganizată pe Magistrala 1, folosindu-se un singur fir între stațiile Gara de Nord și 1 Mai.

ADVERTISEMENT

“Începând cu ora 15:20, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată, pe Magistrala 4 de metrou. Se circulă pe un singur fir între Gara de Nord şi 1 Mai. Reorganizarea circulaţiei s-a făcut ca urmarea a faptului că o persoană a căzut în calea de rulare în staţia Basarab şi a fost rănită. Momentan, nu se cunosc cauzele producerii incidentului, este o posibilă tentativă de suicid“, anunța atunci Metrorex.

Și în acel caz persoana căzută pe șine a fost salvată, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla în ce condiții s-a produs evenimentul. La fața locului ajungeau atunci mai multe echipaje medicale SMURD, precum și Salvatorii Metrou pentru a acorda primul ajutor victimei.

ADVERTISEMENT

În luna mai a acestui an, un alt om murea chiar în stația Aviatorilor. Și atunci se vorbea despre o tentativă de suicid a unui individ de 44 de ani, tentativă care de acea dată a avut sorți de izbândă. La fața locului au ajuns atunci polițiștii și salvatorii SMURD, care nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

ADVERTISEMENT