News

Un bărbat s-a aruncat în fața metroului, la Aviatorilor. Circulația trenurilor a fost blocată pe un sens de mers

Un bărbat s-a aruncat în fața metroului din București, undeva la stația Aviatorilor, sensul spre Piața Victoriei. Polițiștii vorbesc despre o tentativă de suicid.
28.06.2023 | 14:56
Un barbat sa aruncat in fata metroului la Aviatorilor Circulatia trenurilor a fost blocata pe un sens de mers
Un bărbat s-a aruncat în fata metroului, la Eroilor. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a aruncat în fața metroului din București în Sectorul 1, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și polițiști. Oamenii legii vor să afle acum ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest, cel mai probabil o tentativă de suicid.

Un bărbat s-a aruncat în fata metroului

”La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat și ar căzut pe calea rulare a metroului, în Sectorul 1.

ADVERTISEMENT

Polițiștii și echipaje medicale s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri. În continuare se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ București.

”Metrorex informează că astăzi, 28.06.2023, în jurul orei 14:15, în stația de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid. Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Piața Victoriei și Pipera, pe firul 1.

ADVERTISEMENT

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție.  Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Vom reveni cu detalii când circulația va fi reluată în condiții normale”, a transmis și Metrorex.

O situație similară se petrecea la metroul din București în urmă cu un an, de data aceasta pe calea de rulare a stației de metrou Basarab. În acel moment circulația trenurilor era blocată și reorganizată pe Magistrala 1, folosindu-se un singur fir între stațiile Gara de Nord și 1 Mai.

ADVERTISEMENT

“Începând cu ora 15:20, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată, pe Magistrala 4 de metrou. Se circulă pe un singur fir între Gara de Nord şi 1 Mai. Reorganizarea circulaţiei s-a făcut ca urmarea a faptului că o persoană a căzut în calea de rulare în staţia Basarab şi a fost rănită. Momentan, nu se cunosc cauzele producerii incidentului, este o posibilă tentativă de suicid“, anunța atunci Metrorex.

Și în acel caz persoana căzută pe șine a fost salvată, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla în ce condiții s-a produs evenimentul. La fața locului ajungeau atunci mai multe echipaje medicale SMURD, precum și Salvatorii Metrou pentru a acorda primul ajutor victimei.

ADVERTISEMENT

În luna mai a acestui an, un alt om murea chiar în stația Aviatorilor. Și atunci se vorbea despre o tentativă de suicid a unui individ de 44 de ani, tentativă care de acea dată a avut sorți de izbândă. La fața locului au ajuns atunci polițiștii și salvatorii SMURD, care nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!