News

Tragedie rutieră în Vrancea: două persoane au fost ucise pe trecerea de pietoni, iar o a treia rănită

O tragedie rutieră a avut loc, marți seară, în Vrancea, acolo unde două persoane au fost ucise pe trecerea de pietoni, iar o a treia este rănită.
10.10.2023 | 21:34
Tragedie rutiera in Vrancea doua persoane au fost ucise pe trecerea de pietoni iar o a treia ranita
Accident tragic în Vrancea: două persoane ucise pe trecerea de pietoni. Sursa foto: jurnaldevrancea.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier a avut loc, marți seara, într-o localitate din județul Vrancea, acolo unde două persoane au fost ucise pe trecerea de pietoni, iar o a treia este grav rănită.

Accident tragic în Vrancea: două persoane ucise pe trecerea de pietoni

În jurul orei 19.20, polițiștii de la IPJ Vrancea au intervenit la un grav accident rutier produs în comuna Pufeşti. Aici, mai multe persoane au fost acroșate de un autoturism în zona unei treceri de pietoni.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de trei persoane au fost implicate, ca victime, în acest eveniment. Din păcate, două dintre ele au decedat, iar o a treia este rănită, anunță reprezentanții IPJ Vrancea.

Din primele informații, cele trei persoane erau pietoni și s-ar fi angajat în traversarea străzii. În acel moment au fost lovite de mașină. Pentru două dintre acestea, impactul a fost fatal. Cea de-a treia victimă a fost grav rănită.

ADVERTISEMENT

Din datele poliţiei, persoanele decedate în urma evenimentului de marți seara sunt un bărbat în vârstă de 43 de ani şi o femeie în vârstă de 55 de ani. Un alt bărbat, de 45 de ani, a fost grav rănit. Imediat după accident, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

La ora 19:10, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru a interveni la un accident rutier în localitatea Pufești. Aici, trei pietoni au fost acroșați de un autoturism. La solicitare s-au deplasat trei echipaje SAJ tip B. Au identificat trei victime: o victimă sex feminin în vârstă de 55 ani și una sex masculin în vârstă de 43 ani au fost găsite fără semne vitale.

ADVERTISEMENT

A treia victimă, un bărbat de 44 de ani a fost preluat, monitorizat, stabilizat și transportat la Spitalul Județean Focșani – Unitatea de Primiri Urgențe”, anunță SAJ Vrancea.

Accident și în Focșani. Fată de 16 ani, lovită pe trecerea de pietoni

Tot marți seară, un alt accident rutier s-a produs în județul Vrancea. O adolescentă în vârstă de 16 ani, aflată pe trecerea de pietoni, a fost lovită de un vehicul. La fața locului au intervenit polițiștii rutieri care au deschis un dosar de cercetare penală în care vor efectua cercetări amănunțite.

ADVERTISEMENT

Astăzi (n.r. marți), ora 19.30, am fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier in zona SUD a municipiului Focșani. Din primele verificări efectuate de polițiștii rutieri rezultă că un pieton a fost acroșat de un autoturism în timp ce traversa strada, fiind astfel rănit ușor. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit în cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

ADVERTISEMENT