News

Femeie prinsă sub locomotivă, după ce un tren de marfă a lovit un autoturism

Accident feroviar în Suceava, acolo unde o femeie de 60 de ani și-a pierdut viața. De asemenea, un bărbat de 65 de ani este rănit.
04.08.2023 | 11:22
Femeie prinsa sub locomotiva dupa ce un tren de marfa a lovit un autoturism
Femeie prinsă sub locomotivă, în Suceava. Sursa foto: Monitorul Sv
ADVERTISEMENT

Femeie prinsă sub locomotivă, într-o localitate din județul Suceava, acolo unde mașina în care se afla a fost lovită de un tren de marfă. Din păcate, suceveanca de 60 de ani și-a pierdut viața.

Femeie prinsă sub locomotivă. Accident feroviar în Suceava

Tragedia s-a produs vineri dimineața, în localitatea Vicşani, din comuna Muşeniţa, la trecerea la nivel cu calea ferată. În autoturismul respectiv se afla și un bărbat de 65 de ani, care este grav rănit.

ADVERTISEMENT

Impactul a avut loc între un tren de marfă și mașina în care se aflau cele două persoane, autoturismul fiind prins sub locomotivă. La fața locului au ajuns un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj SAJ.

„Coliziune între un tren de marfă şi un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată, de pe raza localităţii Vicşani, comuna Muşeniţa. Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ Suceava”, a informat ISU Suceava.

ADVERTISEMENT

Victima de 60 de ani a rămas prinsă sub locomotivă, pompierii intervenind pentru scoaterea acesteia. Însă, din nefericire, salvatorii nu au putut face nimic pentru femeia de 60 de ani care era deja decedată, potrivit presei locale.

„Femeia era prinsă sub locomotivă, iar colegii de la descarcerare au intervenit pentru extragerea victimei. Din nefericire, cadrele medicale au declarat decesul acesteia”, au adăugat reprezentanții ISU.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 65 de ani a fost rănit, primind îngrijiri medicale. Ulterior, el a fost transportat conștient la spitalul din Rădăuţi, pentru investigaţii. Nu se știe în ce circumstanțe s-a produs accidentul feroviar.

Un angajat al CFR a murit la Roșiorii de Vede

Un alt accident feroviar s-a produs la începutul acestei săptămâni, la Roșiorii de Vede, în județul Teleorman. Un utilaj feroviar a deraiat pe calea ferată, ajungând într-o râpă. În urma evenimentului, un angajat al CFR, în vârstă de 56 de ai, a murit.

ADVERTISEMENT

„Utilaj feroviar răsturnat la ieşire din Roşiorii de Vede! Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord – Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi”, informa, marți, CFR.

 

ADVERTISEMENT