News

Femeie din Sibiu care a furat o borsetă cu 12.000 euro, prinsă de Poliție. A aruncat la gunoi o parte din bani

O femeie din Sibiu care a furat de la o farmacie o borsetă cu peste 12.000 de euro a fost prinsă de Poliție. Aceasta a vrut să ardă din bani, iar o parte din sumă a fost aruncată la gunoi.
17.12.2021 | 23:51
Femeie din Sibiu care a furat o borseta cu 12000 euro prinsa de Politie A aruncat la gunoi o parte din bani
O femeie din Sibiu a furat o borsetă cu 12.000 de euro. A fost prinsă de Poliție. Ce a făcut cu banii. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

În cursul zilei de joi, 17 decembrie, o femeie a găsit într-o farmacie din Sibiu o borsetă în care se aflau peste 12.000 de euro.

În loc să o predea angajaților centrului comercial sau să anunțe Poliția din oraș, aceasta a plecat acasă cu banii.

ADVERTISEMENT

O femeie din Sibiu a furat o borsetă cu 12.000 de euro. A fost prinsă de Poliție. Ce a făcut cu banii

Cei de la IPJ Sibiu au demarat în ultimele ore un amplu demers pentru depistarea femeii. Aceștia au cerut și sprijin din partea cetățenilor pentru identificarea autoarei furtului.

Iar ajutorul a venit și el s-a dovedit unul extrem de util. Femeia a fost prinsă de oamenii legii, vineri.

ADVERTISEMENT

”Azi (n.r. vineri), în jurul orei 14,30, telefonic, o persoană a oferit polițiștilor sibieni informații cu privire la presupusa identitate a femeii surprinse de camerele de luat vederi, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că datele în cauză se confirmă, fiind vorba despre o sibiancă în vârstă de 51 de ani”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, conform OradeSibiu.ro.

Femeia a fost depistată și condusă la sediul Poliției Municipiului Sibiu. După cercetările efectuate de către polițiștii de investigații criminale, la domiciliul acesteia a fost găsită o parte din suma de bani despre care partea vătămată a declarat că se afla în borsetă.

ADVERTISEMENT

În schimb, geanta sustrasă din farmacie, documentele și o altă parte din bani au fost găsite într-un container de gunoi situat în apropierea blocului în care locuiește femeia.

Suspecta furtului a declarat că a aruncat aceste lucruri în cursul serii de joi, 16 decembrie, după ce inițial fi încercat să ardă o altă parte din banii aflați în borsetă.

ADVERTISEMENT

S-au recuperat peste 7.500 de euro din suma întreagă

Paguba femeii care și-a uitat borseta în farmacia din Sibiu este una destul de însemnată. Astfel, din cei 12.000 de euro și 4.000 de lei despre care aceasta spune că-i avea au fost recuperați aproximativ 7.500 de euro și 1.325 de lei.

Din fericire pentru partea vătămată, au fost recuperate toate documentele și cardurile bancare de care aceasta dispune.

IPJ Sibiu anunță că în acest caz continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea fără drept a bunului găsit, în vederea recuperării prejudiciului și aplicării măsurilor legale în consecință.

ADVERTISEMENT