News

Femeie trântită la pământ de un vânzător! Angajatul a fost concediat. Update

Femeie trântită la pământ de un vânzător! Imagini de groază într-un magazin din București. Polițiștii au fost chemați de urgență la fața locului și au întocmit un dosar penal
13.02.2022 | 19:00
Femeie trantita la pamant de un vanzator Angajatul a fost concediat Update
Femeie trântită la pământ de un vânzător al unui magazin! Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU
ADVERTISEMENT
14-02-2022
16:29

Angajatul agresiv a fost concediat după scandal

Reprezentanţii magazinului şi-au prezentat scuzele în urma incidentului reprobabil în care a fost implicat angajatul violent. De asemenea, având în vedere gravitatea faptelor și prejudiciul de imagine adus magazinului, aceștia au decis să îl concedieze, conform  observatornews.ro.

Au fost scene incredibile într-un centru comercial din București. Vânzătorul unui magazin a agresat o femeie în vârstă. La fața locului au fost chemate mai multe echipaje de intervenție.

Medicii au venit imediat pentru a-i acorda femeii îngrijiri suplimentare după ce aceasta a acuzat stări de rău în urma altercației.

ADVERTISEMENT

Femeie trântită la pământ de un vânzător!

Mai multe imagini cu adevărat revoltătoare difuzate de Antena 3 au fost filmate de un alt client al magazinului. Două femei, mamă și fiică, se aflau în interiorul magazinului care comercializează diferite produse electronice.

Potrivit primelor informații, cele două ar fi atins un produs expus în raft. Acela a fost momentul în care un vânzător le-a atenționat să nu mai pună mâna pe produsele expuse.

ADVERTISEMENT

A făcut-o însă pe un ton nervos după care a urmat un schimb de replici. Dialogul s-a terminat când bărbatul a împins-o pe bătrână.

Femeia s-a dezechilibrat și a căzut. Abia atunci, când a înțeles ce a făcut, bărbatul i-a întins femeii o mână de ajutor pentru a se ridica.

ADVERTISEMENT

Culmea, la puține clipe distanță, acesta și-a reluat locul pe scaun ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Speriată de reacția bărbatului, femeia a exclamat: “Nu sunteți zdravăn, domnule”!

În cele din urmă, fiica bătrânei a fost cea care a apelat la numărul de urgență, 112 pentru a relata cele petrecute.

ADVERTISEMENT

Femeia nu a ezitat și a solicitat și ajutorul unei Ambulanțe.

Aceasta a transmis că, în urma conflictului, bătrâna a suferit un atac de panică și are nevoie de ajutor medical.

Culmea, cele două femei au decis să nu depună plângere împotriva vânzătorului și să treacă cu vederea incidentul neplăcut prin care au trecut.

ADVERTISEMENT