Sport

Ferencvaros – CSM Bucureşti 33-23 în grupa principală a Champions League. “Tigroaicele”, umilite la Budapesta! CSM, pe ultimul loc

25.01.2020 | 18:25
Ferencvaros  CSM Bucuresti 3323 in grupa principala a Champions League Tigroaicele umilite la Budapesta CSM pe ultimul loc
ADVERTISEMENT

Ferencvaros – CSM Bucureşti 33-23 s-a jucat în prima etapă din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Vicecampioana României a avut o evoluţie dezastruoasă, fiind la un moment dat condusă şi la 13 goluri. După înfrângerea de la Budapesta, CSM Bucureşti coboară pe ultimul loc în grupă, fiind depăşită la golaveraj de Ferencvaros. Duminică, 2 februarie, “tigroaicele” vor primi vizita lui Metz, liderul grupei 1.


Final / Ferencvaros – CSM Bucureşti 33-23

Min. 55 / Ferencvaros – CSM Bucureşti 31-21

Min. 50 / Ferencvaros – CSM Bucureşti 29-17

Min. 45 / Ferencvaros – CSM Bucureşti 27-15

Min. 40 / Ferencvaros – CSM Bucureşti 24-12

Min. 35 / Ferencvaros – CSM Bucureşti 22-10

Pauză / Ferencvaros – CSM Bucureşti 19-10

Min. 25 / Ferencvaros – CSM Bucureşti 18-9

Min. 20 / Ferencvaros – CSM Bucureşti 14-5

Min. 15 / Ferencvaros – CSM Bucureşti 10-4

Min. 10 / Ferencvaros – CSM Bucureşti 6-1

Min. 5 / Ferencvaros – CSM Bucureşti 3-1

UPDATE, ora 17:00 / A început meciul Ferencvaros – CSM Bucureşti


Ferencvaros – CSM Bucureşti Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV

Partida Ferencvaros – CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 17:00, la Budapesta, în prima etapă a fazei grupelor principale ale Champions League la handbal feminin. Meciul este televizat în direct pe toate cele trei posturi TV: Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Puteţi însă urmări jocul şi în format LIVE VIDEO, dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a intrat în grupa principală cu doar 3 puncte, ceea ce o plasează acum abia pe locul 5, asta după ce echipa lui Adi Vasile a pierdut ultimele două meciuri din prima fază pe grupe, dar cel mai mult a contat nu eşecul la limită de la Rostov pe Don, ci înfrângerea, neaşteptată, suferită acasă în faţa lui Esbjerg, echipă pe care bucureştencele o bătuseră în Danemarca!

Andreea Lekic părăseşte gruparea bucureşteană

Ferencvaros stă şi mai rău, având un singur punct, din neaşteptatul egal din ultima etapă a primei faze pe grupe de la Metz. Practic, cine pierde în acest joc îşi reduce enorm şansele să mai prindă măcar locul 4. CSM se află într-o perioadă delicată, în care se vorbeşte tot mai sumbru de viitorul echipei, apărând probleme financiare.

ADVERTISEMENT

Acesta este şi motivul pentru care una dintre jucătoarele care au dus greul în ultimele luni, mai ales după accidentările vedetelor Cristina Neagu şi Nora Mork, Andrea Lekic, a decis să părăsească gruparea bucureşteană. Cristina Neagu a revenit pe teren, a fost şi cu echipa naţională la turneul final al CM din Japonia, însă nu e nici acum refăcută deplin, declarând că încă mai are dureri la genunchiul operat. Nora Mork continuă recuperarea şi nu se ştie când va putea reveni.

CSM are patru victorii din patru meciuri cu Ferencvaros

Dacă ne luăm după tradiţia rezultatelor directe ar trebui să fim optimişti, pentru că au fost patru meciuri şi toate s-au încheiat cu victorii pentru tigroaice: 30-25 şi 27-26 în 2017 şi 36-31 şi 34-28 sezonul trecut, însă Ferencvaros, chiar dacă se poate compara cu multinaţionala Gyor, are destule jucătoare de mare valoare,  în special autohtone, care pot pune probleme. Străine mai sunt doar olandeza Danick Snelder şi norvegianca Emilie Christensen.

ADVERTISEMENT

CSM are doi portari foarte buni, Denisa Dedu şi Jelena Grubicic, Crina Pintea nu e doar principalul pivot pe semicercul advers, dar şi liderul defensivei, alături de suedeza Linnea Torstensson, Carmen Martin este o extremă de clasă internaţională, dar marea problemă e linia de 9 metri, unde fără Mork şi cu Neagu încă departe de potenţialul maxim, randamentul e foarte scăzut şi în consecinţă şi numărul golurilor.