Fotbal international

Fernando Torres, de nerecunoscut după ce s-a retras. Fostul atacant e un „pachet de mușchi”. Video

19.01.2021 | 22:16
Fernando Torres de nerecunoscut dupa ce sa retras Fostul atacant e un pachet de muschi Video
Fernando Torres, de nerecunoscut după ce s-a retras. Fostul atacant e un „pachet de mușchi”
ADVERTISEMENT

Fernando Torres este de nerecunoscut după ce s-a retras din fotbal, fostul atacant ajungând un “pachet de mușchi” iar transformarea s-a văzut în noul spot publicitar lansat săptămâna aceasta de iberic.

Fostul fotbalist al lui Atletico Madrid a semnat un parteneriat cu firma AW8 Southeast Asia, devenind astfel ambasadorul oficial al brandului.

ADVERTISEMENT

Pe lângă această asociere, Torres a intrat în staff-ul tehnic condus de Nacho Fernandez, antrenorul echipei secunde a lui Atletico Madrid, în încercarea de a-și obține licența FIFA.

Fernando Torres, de nerecunoscut după ce s-a retras. Fostul atacant e un „pachet de mușchi”

Un nou capitol din viața fostului atacant al naționalei Spaniei și al celor de la Atletico Madrid începe în această perioadă, însă transformarea fizică este una imensă așa cum se vede și în imaginile din spot-ul publicitar AW8.

ADVERTISEMENT

Fernando Torres a devenit un exemplu de transformare fizică, pe lângă orele pe care le petrece în sala de forță, fostul fotbalist s-a antrenat intens și în sala de box pentru a-și menține condiția fizică.

Pentru echipele de club la care a evoluat pe tot parcursul carierei, Fernando Torres a acumulat 578 de partide, marcând 200 de goluri. La naționala Spaniei a strâns 110 prezențe și a înscris de 38 de ori.

ADVERTISEMENT

Torres face primii pași în antrenorat la clubul la care s-a consacrat

Torres a intrat de curând în staff-ul tehnic condus de Nacho Fernandez la Atletico Madrid B, și încearcă să obțină licența FIFA de antrenor pentru a putea conduce în mod oficial o echipă profesionistă.

Deși participă la fiecare antrenament momentan acesta nu poate face deplasările cu echipa și nu poate să stea pe banca tehnică la meciuri, absența licenței împiedicând acest lucru, dar lucrurile se vor schimba pe viitor.

ADVERTISEMENT

La Atletico Madrid B evoluează și fiul lui Diego Simeone, Giuliano, care a marcat în weekend-ul trecut primul gol oficial la echipă iar evoluția sa a fost una extrem de apreciată de către antrenor care l-a lăudat pentru implicare totală în jocul echipei.

 

 

ADVERTISEMENT