Life

Fetele din trupa Andre, mai unite ca niciodată. Prin ce trec cele două artiste

27.05.2020 | 17:32
Fetele din trupa Andre mai unite ca niciodata Prin ce trec cele doua artiste
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reunit după o ruptură care a durat câțiva ani, iar acum sunt prietene mai mult ca niciodată dovadă imaginea și mesajul pe care bruneta le-a postat în mediul online.

Trupa Andre, unită la bine, dar mai ales, la greu

Cele două fete din trupa Andre sunt mai apropiate ca niciodată, Andreea Antonescu invitând-o pe nașa Andreea Bălan la ziua de naștere a fiicei sale. Frumoasa blondină nu a mers singură, ci însoțită de cele două fetițe ale sale.

ADVERTISEMENT

Sienna a împlinit recent vârsta de 9 ani, ocazie cu care celebra sa mamă i-a organizat o petrecere, mai mică ce-i drept decât în anii trecuți. Îndrăgita brunetă a transmis cu această ocazie un mesaj de încurajare pentru colega sa de trupă, Andreea Bălan.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, mai unite ca niciodată

Cele două cântărețe sunt mai apropiate ca oricând, mai ales că ambele traversează o perioadă grea din punct de vedere personal. Atât Andreea Antonescu, cât și Andreea Bălan divorțează de bărbații care le-au fost alături de ultimii ani, tatăl fetițelor lor.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, minunea mea, Sienna Spak! Alături de nașa Andreea Bălan întotdeauna, la bine, dar mai ales la greu!”, a scris Andreea Antonescu pe contul de Instagram.

Bruneta a decis încă de anul trecut să pună punct căsniciei cu afaceristul Traian Spak, în timp ce Andreea Bălan s-a separat de actorul George Burcea de doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Cântărețele au actele de divorț blocate din cauza pandemiei, însă în cele din urmă Andreea Antonescu și frumoasa blondină vor fi din nou femei libere.

Sienna, răsfățată de mama sa, la petrecerea de ziua de naștere

Jumătatea trupei Andre, Andreea Antonescu, a povestit cum a decurs aniversarea fiicei sale, dar și care a fost cadoul pe care micuța și l-a dorit foarte mult. Artista a mărturisit că i-a comandat o chitară, iar Traian, tatăl ei, i-a cumpărat un telefon mobil.

ADVERTISEMENT

„Sienna a avut în fiecare an petreceri mari, cu multe persoane, peste 50, și uite că anul acesta a fost una mică, cu foarte puțini oameni. Nici eu la majorat nu am avut atâția oameni.

Din păcate, nici Răzvan, fratele meu, nu a putut fi prezent, pentru că el a început lucrul și interacționează cu foarte mulți oameni și vrem să fim în siguranță pentru copiii noștri.

Sienna cântă la pian și, de ziua ei, a vrut o chitară și i-am dat comandă una, care va veni la un moment dat.

Iar Traian, tatăl ei, a sunat-o de câteva ori din America și i-a făcut cadou un telefon șmecher, pe care și-l dorea”, a declarat Andreea Antonescu pentru click.ro.

 

 

ADVERTISEMENT