Life

Fetița care le spunea părinților că are un monstru în cameră. Adulții nu au luat-o în seamă, dar au rămas șocați când când au descoperit adevărul. ”Un coșmar”

Întâmplare desprinsă din filmele de groază. Ce a găsit o familie în camera fiicei care se plângea mereu că are un monstru în pereți.
27.04.2024 | 18:37
Fetita care le spunea parintilor ca are un monstru in camera Adultii nu au luato in seama dar au ramas socati cand cand au descoperit adevarul Un cosmar
O fetiță a fost terorizată zile întregi de ”monstrul” din camera ei. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei mici au o imaginație bogată. Uneori, părinții nu acordă atenție tuturor informațiilor primite de la copii, tocmai pentru că au impresia că sunt inventate. Ei bine, de cele mai multe ori, acestea au un sâmbure de adevăr.

Coșmarul prin care a trecut o familie din Statele Unite ale Americii

O familie din America a trecut prin clipe de groază. Fiica lor a fost cea care a experimentat o situație stranie și le-a povestit totul părinților ei. Când au auzit ce a spus micuța, părinților nici măcar nu le-a venit să creadă.

ADVERTISEMENT

În Statele Unite ale Americii, poveștile cu monștri și fantome sunt la ordinea zilei. Tocmai de aceea, oamenii sunt foarte sceptici și le vine greu a crede astfel de relatări. Însă, o familie a avut parte de o experiență cu totul și cu totul înfricoșătoare.

Pe TikTok, Ashley Massis Class a povestit tuturor cum fiica ei îi spunea mereu că are un monstru în cameră. Inițial, femeia nu a dat crezare vorbelor fiicei sale și a crezut că aceasta are o imaginație bogată.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Ashley era la vârsta la care nu putea să vorbească prea bine, dar repeta constant aceeași idee. În zadar spunea micuța că are un monstru în cameră, că nimeni din familie nu o credea.

Multă vreme, mama ei a crezut că micuța este afectată de filmele la care se uită. La un moment dat, cu toții au privit un film cu monștri, așa că Ashley a crezut că anumite imagini au rămas întipărite în memoria micuței.

ADVERTISEMENT

Monstrul din perete s-a dovedit a fi, de fapt, 50.000 de albine

Într-o zi, fiica lui Ashley a început să se plângă de zgomotele pe care le auzea la ea în cameră. Atunci, părinții au decis să o ia la ei în cameră, dar micuța a continuat să se plângă de monștri din pereți.

La scurt timp, Ashley și soțul ei au observat în casă câteva albine. În acel moment, cei doi și-au dat seama că albinele cauzează tot zgomotul din camera micuței lor. Totul a fost foarte plauzibil, având în vedere că locuința lor era veche de 100 de ani.

ADVERTISEMENT

Cuplul a decis să nu omoare albinele. Ashley și soțul ei au chemat un apicultor care a folosit o cameră termică pentru a identifica locul albinelor. Nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a afla că acestea își făcuseră stup în pereții din camera micuței.

În momentul în care apicultorul a spart peretele, s-a dezlănțuit coșmarul. Mii de albine au zburat în toată cameră, iar o cantitate însemnată de miere a început să curgă din perete.

Ashley și familia ei au scăpat de cele 50.000 de albine, însă, au recunoscut că a fost un adevărat coșmar. Din acea zi, fiica ei nu s-a mai plâns nicio secundă că ar avea vreun monstru în cameră.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e...
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!”. Ce spune despre micii din Obor VIDEO
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară,...
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară, începând cu ora 12.00. Avertizarea emisă de ANM
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Mâna Maicii Domnului, o plantă-minune. Suferințele de care te scapă
Mâna Maicii Domnului, o plantă-minune. Suferințele de care te scapă
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să...
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să nu aibă putere, mă. Îi are pe toți la mână”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării