Life

Cele mai bântuite locuri din București. Legende, adevăruri și povești care nu te vor mai lăsa să dormi de frică

Cele mai bântuite locuri din București. Iată ce legende sau povești sunt legate de aceste locuri. Nu te vor mai lăsa să dormi!
04.06.2023 | 15:00
Cele mai bantuite locuri din Bucuresti Legende adevaruri si povesti care nu te vor mai lasa sa dormi de frica
Cele mai bântuite locuri din București. Foto: Balta Vrăjitoarelor / Youtube
ADVERTISEMENT

Cele mai bântuite locuri din București. Care sunt legendele din spatele acestora. Unele povești poate nici nu te vor mai lăsa să dormi!

Cele mai bântuite locuri din București

Hotelul Cișmigiu este unul dintre locurile bântuite din București. O tânără care locuia acolo s-a prăbușit în casa liftului în timpul studenției sale.

ADVERTISEMENT

Aceasta a murit în chinuri și a strigat după ajutor ore în șir dar nimeni nu a venit să o ajute. Se spune că acum la hotelul Cișmigiu se aud mereu țipete de nicăieri.

Un alt loc bântuit din București este balta Vrăjitoarelor. Aceasta are doar câțiva zeci de metri pătrați dar are multe povești înspăimântătoare. Se spune că acesta este locul în care a fost decapitat Vlad Țepeș. Aceasta este situată în Voluntari, scrie Historia.

ADVERTISEMENT

Faimosul domnitor a fost trădat de boierii din Țara Românească și a ajuns să fie ucis în acest loc, care este acum învăluit de mister.

Balta Vrăjitoarelor este și locul unde se adună vrăjitoarele în fiecare an de Sânziene, de Sfântul Gheorghe și de Sfântul Andrei.

ADVERTISEMENT

Se spune că în perioada comunistă balta se dorea a fi astupată dar după ce muncitorii au adus mai multe basculante cu moloz, aceasta tot nu a dispărut. Se spune că și animalele sunt speriate de acest loc și nu există niciunul care să trăiască în preajma bălții.

Cele mai bântuite locuri din Capitală. Ce fantomă este la Palatul Parlamentului

Un alt loc din București care se află printre cele mai bântuite este mănăstirea Chiajna. Fenomenele paranormale aici au început încă din secolul al XVII-lea, în timpul domniei lui Alexandru Ipsilanti.

ADVERTISEMENT

Mănăstirea era una mare și la un moment dat aici au ajuns să-și găsească refugiul bolnavii de ciumă. După acest moment, clopotul bisericii a fost aruncat în apă iar oamenii au blestemat-o. Spusele localnicilor arată că noaptea încă se mai aude clopotul.

Mulți spun că fenomenele paranormale se întâmplă aici din cauza faptului că mănăstirea nu a apucat niciodată să fie sfințită.

Alte locuri foarte bântuite din București ar fi chiar holurile Palatului Parlamentului. Aici se spune că apare o tânără cu o rochie înflorată care cere ajutor personalului de noapte.

ADVERTISEMENT
Tags: