News

Fetiță de 1 an, călcată cu mașina de mama ei. Femeia a făcut o greșeală incredibilă

O mamă și-a strivit copilul cu mașina după ce a comis o greșeală incredibilă: a scos scaunul copilului și l-a amplasat în spatele mașinii, după care a uitat de el.
10.07.2023 | 10:14
Fetita de 1 an calcata cu masina de mama ei Femeia a facut o greseala incredibila
Fetiță de 1 an, călcată cu mașina de mama ei. Foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

Așadar, fata de 13 luni s-a stins după ce a fost strivită cu mașina chiar de către propria mama, cea care ar fi trebuit să o ocrotească. Tragedia s-a produs într-un oraș mic din statul american Arizona. Polițiștii au reținut-o pe mama Jafria Thornburg, care va trebui să răspundă în fața legii pentru fapta sa.

Fetiță de 1 an, călcată cu mașina de mama ei

Asta, pe lângă faptul că va avea pe conștiință această moarte toată viața. Cert e că anchetatorii au stabilit că femeia a scos copila din mașină cu tot cu scaunul special pentru copii, însă a amplasat scaunul mult prea aproape de mașină, în timp ce încerca să o parcheze.

ADVERTISEMENT

Ghinionul a făcut ca acest scaun să se răstoarne chiar sub roți, astfel că micuța copilă de 1 an a murit la scurt timp după acest incident. Cu răni foarte grave, micuța a ajuns de urgență la spital, însă medicii nu au mai avut cum să o salveze, potrivit Daily Mail, care citează surse locale din Arizona.

Se pare că familia nici măcar nu are bani de înmormântare, drept dovadă campania de tip GoFundMe, prin care rudele cer bani pentru a o îngropa pe fetiță. născută pe 16 mai 2022, Cyra a murit pe 6 iulie, după ”un tragic accident auto”, conform anunțului oficial.

ADVERTISEMENT

”Nu există nicio persoană care să nu fi zâmbit larg după ce a petrecut doar o clipă cu ea. Nu conta cum te simțeai, ea îți făcea ziua mai bună”, au transmis rudele. Astfel de cazuri se întâmplă inclusiv în țara noastră, cel mai recent fiind incidentul din iunie, când o fată de 7 ani era călcată cu mașina de propria mamă.

Totul s-a produs în Argeș, comuna Dârmănești. Și aici a fost implicată o femeie la volan, care se chinuia să-și parcheze mașina. Fata a ajuns la spital în stare extrem de gravă după ce a fost lovită de mașină în timp ce mama sa încerca să parcheze autoturismul în curte și făcea manevre complexe.

ADVERTISEMENT

Mama fetei a fost prima care i-a acordat primul ajutor copilei, până la sosirea medicilor. Ulterior, aceștia au resuscitat-o timp de 40 de minute până semnele vitale i-au revenit. Cu toate acestea, medicii sunt extrem de rezervați că fata va reuși să scape cu viața după ce a fost internată la Terapie Intensivă, unde ar putea sta un număr necunoscut de zile.

”Are fractură de bază de craniu. Are şi o contuzie pulmonară bilaterală. Este intubată, ventilată mecanic, prognosticul este foarte rezervat“, declara Raluca Alexandru, purtător de cuvânt Spitalul Grigore Alexandrescu. Cazul a fost preluat acum de IPJ Argeș, inclusiv tatăl fetei fiind polițist.

ADVERTISEMENT

”Din verificările preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că, o femeie de 43 de ani, din Dârmănești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinței, ar fi accidentat o minoră de 7 ani. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a transmis IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT