News

Caz terifiant în Argeș: fetiță de 7 ani, călcată cu mașina de propria mamă. Cum s-a produs accidentul

Dramă uriașă în Argeș, acolo unde o fetiță de 7 ani a fost călcată cu mașina de propria mamă. Care e starea micuței și cum s-a produs accidentul.
14.06.2023 | 21:18
Caz terifiant in Arges fetita de 7 ani calcata cu masina de propria mama Cum sa produs accidentul
Fetiță de 7 ani din Argeș, călcată cu mașina de propria mamă. Sursa foto: capturi Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un caz terifiant s-a produs marți, 13 iunie, în Argeș. O fetiță de 7 ani a fost călcată cu mașina de propria mamă. Din păcate, starea copilei e una extrem de gravă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Fetiță de 7 ani din Argeș, călcată cu mașina de propria mamă. Starea copilei, extrem de gravă

Din primele informații, aflăm că micuța fost lovită din greșeală de mama ei cu maşina, în timp ce aceasta încerca să parcheze în curtea casei. Cazul a fost raportat în comuna Dârmănești.

ADVERTISEMENT

Femeia tocmai venise de la locul de muncă. Ea nu ar fi văzut copilul în momentul în care a încercat să parcheze mașina cu spatele în curtea casei. În stare extrem de gravă, copila a fost transportată la spital.

Mama micuței lucrează ca asistent medical pe Secţia ATI a Spitalului Militar din Piteşti. Din datele Observator News, ea a deschis porţile să bage maşina în curte cu spatele şi şi-ar fi văzut copilul afară. Dintr-o dată, nu a mai zărit-o.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a coborât a trăit un șoc. Micuța de doar 7 anișori era prinsă ca într-o menghină sub roţile maşinii. Cu ultimele puteri, dat fiind momentul dramatic, femeia și-a resuscitat copilul care era în stop cardio-respirator.

La locuința acesteia a ajuns o ambulanţă de terapie intensivă. După circa 40 de minute, copilei i-au revenit funcţiile vitale. Medicii au plecat rapid cu ea, la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

ADVERTISEMENT

Are fractură de bază de craniu. Are şi o contuzie pulmonară bilaterală. Este intubată, ventilată mecanic, prognosticul este foarte rezervat“, spune Raluca Alexandru, purtător de cuvânt Spitalul Grigore Alexandrescu.

Anunțul poliției după această dramă

Acest caz extrem de grav a fost preluat de IPJ Argeș. Colegii tatălui fetiței, care este polițist, efectuează cercetări. ”Din verificările preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că, o femeie de 43 de ani, din Dârmănești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinței, ar fi accidentat o minoră de 7 ani.

ADVERTISEMENT

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a transmis IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT