News

Fetiță de 12 ani, atacată și mușcată de un câine ieșit dintr-o curte. Ce spune proprietarul animalului

Fetiță de 12 ani, atacată și mușcată de un câine. Evenimentul a avut loc în Reșița. Copila se ducea spre școală atunci când a fost atacată.
17.06.2023 | 17:28
Fetita de 12 ani atacata si muscata de un caine iesit dintro curte Ce spune proprietarul animalului
Fetiță de 12 ani, atacată și mușcată de un câine ieșit dintr-o curte. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fetiță de 12 ani, atacată și mușcată de un câine ieșit dintr-o curte. Potrivit autorităților, minora se îndrepta către școală, vineri dimineața, în momentul în care a avut loc incidentul grav.

Fetiță de 12 ani, atacată și mușcată de un câine

După ce a fost mușcată, copila care se afla în apropierea școlii, a intrat în unitatea de învățământ. Acolo, a povestit, îngrozită, cadrelor didactice întâmplarea prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Evenimentul, care a avut loc vineri dimineața, a fost sesizat unui echipaj de jandarmi de către un profesor. La școală au ajuns polițiștii, precum și un echipaj medical SMURD, pentru a acorda primele îngrjiri fetiței.

Oamenii legii au desfășurat cercetări în acest caz.  La scurt timp, proprietarul câinelui a fost găsit de către jandarmi. Este vorba despre un bărbat care locuiește pe o stradă aflată în zona unității de învățământ.

ADVERTISEMENT

Proprietarul a spus că nu știa că animalul a scăpat din curte și că ar fi ieșit din locuință fără ca el să cunoască acest aspect. Atunci când a văzut-o pe copilă, câinele a atacat-o și a mușcat-o în zona șoldului.

Fetița, în vârstă de 12 ani, a primit îngrijiri la fața locului de la personalul echipajului SMURD. Ulterior, ea a fost transportată la spital pentru a fi supusă investigațiilor medicale și pentru a primi tratament.

ADVERTISEMENT

Copil mușcat de un câine, într-un complex rezidențial din București

Un incident asemănător s-a produs în luna martie în zona unui complex rezidențial din București. Un copil de 9 ani a fost atacat și mușcat de un câine. Băiatul a suferit răni în zona capului și pieptului.

Evenimentul a avut loc în curtea complexului Sisești din Capitală. În urma anchetei, polițiștii au aflat că băiețelul se plimba alături de bona lui în momentul în care a fost atacat, din senin, de câine.

ADVERTISEMENT

Și bona copilului a fost mușcată de mână în timp ce încerca să îl scape pe minor din colții animalului. La fel ca în cazul incidentului din Reșița, câinele ar fi ieșit fără știrea proprietarilor, după ce oamenii ar fi uitat să închidă poarta.

 

ADVERTISEMENT
Tags: