News

Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o comună din Bistrița-Năsăud. Copila fusese dată dispărută de familie

O fetiță de 13 ani a fost găsit moartă într-o pădure a unei comune din Bistrița-Năsăud. Minora era dată dispărută de către familia ei.
27.09.2021 | 11:38
Fetita de 13 ani gasita moarta intro comuna din BistritaNasaud Copila fusese data disparuta de familie
ADVERTISEMENT

Final tragic pentru o fetiță de 13 ani din județul Bistrița-Năsăud. Copila a fost găsită moartă, duminică, într-o râpă adâncă dintr-o pădure aflată pe raza comunei Telciu.

Anterior, cu doar o seară înainte, familia victimei a anunțat Poliția despre dispariția ei, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud și prezentate de Agerpres.

ADVERTISEMENT

Tragedie în Bistrița-Năsăud. Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o comună din județ

Din primele informații, copila ar fi plecat singură de acasă și nu s-a mai întors. Îngrijorați de absența fetei, părinții s-au adresat organelor abilitate.

Sesizarea la Poliție a fost făcută sâmbătă seara. Agenții au fost înștiințați de o familie din Telciu cu privire la faptul că fiica minoră în vârstă de 13 ani a dispărut de la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Imediat, echipele de intervenție locale au desfășurat activități de căutare, însă datorită vizibilității reduse acestea s-au încheiat în jurul orei 04.00.

Din păcate, la primele ore ale dimineții zilei de duminică, 26 septembrie, cei din familie au anunțat polițiștii despre faptul că un vecin a găsit minora într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri, fiind din păcate decedată.

ADVERTISEMENT

”Ieri (n.r. sâmbătă), în jurul orei 20,40, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost sesizaţi de o familie din Telciu, cu privire la faptul că fiica minoră în vârstă de 13 ani a dispărut de la domiciliu.

Poliţiştii au desfăşurat activităţi de căutare, însă, datorită vizibilităţii reduse, acestea s-au încheiat în jurul orei 4,00.

ADVERTISEMENT

La primele ore ale dimineţii, aparţinătorii au anunţat poliţiştii despre faptul că un vecin a găsit minora într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri, fiind din păcate decedată”, a transmis IPJ.

Dosar penal deschis de Poliție. Agenții vor să afla cauza împrejurările producerii tragediei

În acest caz, polițiștii de la IPJ Bistrița-Năsăud continua cercetările în cadrul unui dosar penal.

Aceștia vor să stabilească, în urma necropsiei dispuse, cauzele și modalitatea producerii decesului și împrejurările producerii evenimentului, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT