News

Fetiță de 9 ani și un jurnalist care relata de la o crimă, împușcați mortal în SUA. Tragedia, petrecută în Forida

Un nou atac armat a avut loc în SUA. O fetiță de 9 ani și un jurnalist care relata de la o crimă au fost împușcați mortal. Tragedia a avut loc în Florida.
23.02.2023 | 10:15
Fetita de 9 ani si un jurnalist care relata de la o crima impuscati mortal in SUA Tragedia petrecuta in Forida
Un bărbat din SUA a împușcat patru persoane. O fetiță de 9 ani și un jurnalist au murit. Tragedia, petrecută în Florida. Sursa foto: twitter.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Statele Unite ale Americii au fost, la mijlocul acestei săptămâni, scena unui nou atac armat soldat cu morți și răniți. Un tânăr de 19 ani a deschis focul în Florida, lăsând în urmă patru victime.

Un bărbat din SUA a împușcat patru persoane. O fetiță de 9 ani și un jurnalist au murit. Tragedia, petrecută în Florida

Un jurnalist care lucra la o televiziune din Florida și o fetiță de 9 ani au fost împușcați mortal. Omul de presă se afla într-o suburbie a orașului Orlando de unde relata despre o altă crimă.

ADVERTISEMENT

Șeriful comitatului Orange County, John Mina, a declarat într-o conferință de presă că oamenii legii l-au reținut pe principalul suspect al atacului. E vorba de Keith Melvin Moses, un tânăr în vârstă de 19 ani. Acesta ar fi responsabil pentru ambele împușcături din cartier.

În afară de jurnalistul Spectrum News 13 și fetița de 9 ani, un membru al echipei de televiziune și mama micuței au fost răniți în timpul acestui atac armat. Aceștia se află în stare critică la un spital local.

ADVERTISEMENT

”Vreau să vă spun că a fost o zi dramatică pentru comunitatea noastră și pentru partenerii noștri media. Lucrez de multe ori aproape de voi toți. Vă cunosc pe mulți și știu munca foarte riscantă pe care o faceți.

E un efort important pe care îl depuneți pentru comunitatea noastră. Nimeni din orașul nostru – nicio mamă, niciun copil de 9 ani și cu siguranță nici profesioniști din media – nu ar trebui să devină victime ale atacurilor armate”, a spus Mina, în apariția sa publică, notează ABCNews.

ADVERTISEMENT

Keith Melvin Moses, acuzat deja de o crimă

Potrivit informațiilor furnizate în presa de peste ocean de către același şerif Mina, nu a fost stabilit un mobil pentru niciunul dintre atacurile armate de miercuri. Oamenii legii presupun că Moses se cunoştea cu prima victimă.

Reprezentantul poliției a mai spus că nu are detalii care să arate dacă jurnaliştii au fost împuşcaţi în această calitate. El a spus că mașina lor nu era inscripţionată cu sigla postului TV. Victimele se aflau în maşină sau lângă aceasta atunci când au fost împuscate.

ADVERTISEMENT

Din spusele martorilor, Keith Melvin Moses s-a apropiat de vehiculul televiziunii și a deschis focul asupra celor doi jurnaliști. Apoi s-a dus la o casă din apropiere unde a tras într-o mamă și în fiica ei de 9 ani, cea ulterior decedată.

Atacatorul din Florida se confruntă deja cu o acuzație de crimă. În plus, istoricul penal al lui Moses este unul foarte bogat. El a mai fost arestat deja de mai multe ori pentru infracțiuni cu armă de foc şi furt.

ADVERTISEMENT
Tags: