Life

Fetița lui Augustin Viziru a cucerit Instagramul! Puștoaica care abia a împlinit doi ani e adorabilă

Augustin Viziru are de ce să fie un tătic tare mândru: fiica lui, Maria, care abia a împlinit doi ani, este o domnișoară tare frumușică, cu o atitudine adorabilă.
24.07.2022 | 16:37
Fetita lui Augustin Viziru a cucerit Instagramul Pustoaica care abia a implinit doi ani e adorabila
Augustin Viziru a postat o fotografie cu fetița lui, Maria, și a cucerit Instagramul / Ftomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul Augustin Viziru este cât se poate de împlinit în plan personal. Fostul câștigător al emisiunii Ferma și-a găsit liniște alături de actuala lui parteneră de viață și, de puțin mai mult  de doi ani, este și mândrul tată al unei fetițe, Maria.

Cum arată fetița lui Augustin Viziru

Augustin Viziru postează adeseori pe conturile sale de socializare imagini cu Maria, fetița pe care o are alături de partenera lui de viață. Cea mai recentă asemenea postare a fost făcută în urmă cu câteva zile, atunci când fetița lui a împlinit doi ani și o lună.

ADVERTISEMENT

Iar fotografia cu Maria a reușit să cucerească Instagramul. E adevărat, era și de așteptat să o facă. Fetița lui Augustin Viziru a fost surprinsă într-o postură cât se poate de drăgălașă, cu ochii ei albaștri, mari, privind undeva concentrați.

Cu părul blond, prins artistic cu un elastic roz, Maria a reușit să adune pe contul de Instagram al lui Augustin Viziru peste 12.000 de aprecieri și sute de comentarii. Iar majoritatea fanilor lui Augustin, transformați la modul serios în admiratorii micuței căruia i-au lăudat în toate felurile ochișorii, au remarcat și asemănările dintre micuță și celebrul ei tată.

ADVERTISEMENT

Augustin Viziru, discret când vine vorba de iubita lui

Deși de-a lungul ultimilor ani Augustin Viziru a fost mai tot timpul în centrul atenției, actorul reușește să și țină departe de ochii publicului relația pe care o are cu partenera sa de viață și femeia care i-a dăruit-o pe adorabila Maria.

”Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile. Nu știu cum să definesc sentimentele mele. Pur și simplu, mi-a captat privirea.

ADVERTISEMENT

Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? `Stăpâna`!”, a povestit actorul Augustin Viziru la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Mai mult decât atât, într-unul dintre rarele momente în care a vorbit despre partenera lui de viață, Augustin Viziru a explicat că femeia este mai tânără decât el cu 14 ani, actorul urmând să împlinească 42 de ani peste câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

“Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate”, a mai precizat Augustin Viziru care recunoaște că părinții ei sunt cei care îi ajută enorm în ceea ce privește creșterea micuței Maria.

Augustin Viziru, implicat la maximum în creșterea copilului

Actor devenit celebru pentru aparițiile sale în diverse telenovele românești care au avut un succes uriaș la public, Augustin Viziru este departe de a fi în postura să ceară ca cei din jur să facă treaba pe care o poate face el.

Ba chiar, recunoaște actorul, de la nașterea Mariei s-a schimbat enorm și își ajută la maximum partenera de viață pentru ca micuța lor fiică să aibă tot ce îi trebuie, iar fetelor să nu le lipsească nimic.

„Eu îmi doresc să-i ofer absolut tot ce îmi stă mie în putință ca ea să se concentreze strict pe creșterea copilului. În rest, să nu trebuiască să facă nimic. Am început să dau cu mopul prin casă. Să fac curățenie”, a spus actorul Augustin Viziru la Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT