Life

Fetița Oanei Roman, dusă la psiholog. Noi acuzații pentru Marius Elisei: ”Este extrem de afectată”

Oana Roman, cu fiica sa în cabinetul psihologului. Vedeta lansează incriminări grave la adresa fostului soț, Marius Elisei.
09.10.2023 | 20:14
Fetita Oanei Roman dusa la psiholog Noi acuzatii pentru Marius Elisei Este extrem de afectata
Oana Roman, cu fiica sa în cabinetul psihologului. Vedeta lansează incriminări grave la adresa fostului soț, Marius Elisei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fetița Oanei Roman, dusă la psiholog. Noi acuzații pentru Marius Elisei: „Este extrem de afectată”. Influencerița susține că micuța în vârstă de numai 9 ani suferă foarte tare perioada aceasta. Care este cauza.

Oana Roman, cu fiica sa în cabinetul psihologului. Vedeta lansează incriminări grave la adresa fostului soț, Marius Elisei

Oana Roman a mers cu fiica sa, Isabela, în cabinetul psihologului. Vedeta lansează incriminări grave la adresa fostului soț, Marius Elisei, care de curând și-a refăcut viața amoroasă și este mai fericit ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Fiica fostului premier Petre Roman le-a spus internauților că fetița nu mai primește atenție și afecțiune din partea figurii paterne. Copila suferă de când părinții au luat decizia să meargă pe drumuri complet diferite.

„Acum trebuie să iau niște medicamente pentru mama și să mă duc din nou la spital să i le duc, apoi mă întorc în Pipera, o iau pe Isa de la școală și apoi o duc să facă o primă ședință cu o doamnă psiholog.

ADVERTISEMENT

Este mai mult o prietenă a copiilor, o doamnă care face un tip de terapie foarte interactiv în care copiii nu simt practic că lucrează cu un psiholog. E o doamnă extraordinar de drăguță.

Va putea vorbi pentru că are mare nevoie. Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui ei din viața ei”, a mărturisit Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, relație tensionată cu fostul partener

Oana Roman are o relație tensionată cu fostul partener de viață care a lipsit de lângă fiica lor, Isabela, în ultimele luni. Marius Elisei nu a fost prezent nici la deschiderea noului an școlar pentru că a avut probleme personale.

Fostul soț al șatenei ar fi discutat despre acest aspect cu fetița lor, care a înțeles situația. Cu toate acestea influencerița nu a văzut cu ochi buni decizia bărbatului care a subliniat că nu a făcut nimic cu rea credință.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, vedeta este recunoscătoare pentru că are foarte mulți oameni care se gândesc la ea atunci când nu îi merge bine. Oana Roman nu are prea multe persoane apropiate care să îi trimită gânduri bune.

ADVERTISEMENT