Life

Fetița Oanei Roman, dusă la psiholog. Noi acuzații pentru Marius Elisei: ”Este extrem de afectată”

Oana Roman, cu fiica sa în cabinetul psihologului. Vedeta lansează incriminări grave la adresa fostului soț, Marius Elisei.
09.10.2023 | 20:14
Fetita Oanei Roman dusa la psiholog Noi acuzatii pentru Marius Elisei Este extrem de afectata
Oana Roman, cu fiica sa în cabinetul psihologului. Vedeta lansează incriminări grave la adresa fostului soț, Marius Elisei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fetița Oanei Roman, dusă la psiholog. Noi acuzații pentru Marius Elisei: „Este extrem de afectată”. Influencerița susține că micuța în vârstă de numai 9 ani suferă foarte tare perioada aceasta. Care este cauza.

Oana Roman, cu fiica sa în cabinetul psihologului. Vedeta lansează incriminări grave la adresa fostului soț, Marius Elisei

Oana Roman a mers cu fiica sa, Isabela, în cabinetul psihologului. Vedeta lansează incriminări grave la adresa fostului soț, Marius Elisei, care de curând și-a refăcut viața amoroasă și este mai fericit ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Fiica fostului premier Petre Roman le-a spus internauților că fetița nu mai primește atenție și afecțiune din partea figurii paterne. Copila suferă de când părinții au luat decizia să meargă pe drumuri complet diferite.

„Acum trebuie să iau niște medicamente pentru mama și să mă duc din nou la spital să i le duc, apoi mă întorc în Pipera, o iau pe Isa de la școală și apoi o duc să facă o primă ședință cu o doamnă psiholog.

ADVERTISEMENT

Este mai mult o prietenă a copiilor, o doamnă care face un tip de terapie foarte interactiv în care copiii nu simt practic că lucrează cu un psiholog. E o doamnă extraordinar de drăguță.

Va putea vorbi pentru că are mare nevoie. Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui ei din viața ei”, a mărturisit Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, relație tensionată cu fostul partener

Oana Roman are o relație tensionată cu fostul partener de viață care a lipsit de lângă fiica lor, Isabela, în ultimele luni. Marius Elisei nu a fost prezent nici la deschiderea noului an școlar pentru că a avut probleme personale.

Fostul soț al șatenei ar fi discutat despre acest aspect cu fetița lor, care a înțeles situația. Cu toate acestea influencerița nu a văzut cu ochi buni decizia bărbatului care a subliniat că nu a făcut nimic cu rea credință.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, vedeta este recunoscătoare pentru că are foarte mulți oameni care se gândesc la ea atunci când nu îi merge bine. Oana Roman nu are prea multe persoane apropiate care să îi trimită gânduri bune.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink