Life

De ce și-a mutat Oana Roman fiica la o școală privată: “S-a hotărât că vor învăța în niște containere”

Oana Roman a luat o decizie importantă în ceea ce priveşte educaţia fiicei sale, Isabela. De ce a decis s-o retragă din învăţământul de stat?
04.08.2023 | 16:19
De ce sia mutat Oana Roman fiica la o scoala privata Sa hotarat ca vor invata in niste containere
De ce şi-a mutat Oana Roman fiica la o şcoală privată / sursa foto: facebook.com / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a decis să-şi mute fiica din învăţământul de stat la o şcoală privată din zona de nord a capitalei. Vedeta a dezvăluit că, deşi a fost mulţumită până acum de şcoala Isabelei, mai multe motive au determinat-o să facă această schimbare.

De ce și-a mutat Oana Roman fiica la o școală privată. Vedeta explică motivele decizie sale

Oana Roman, ca orice mamă, îşi doreşte ce e mai bine pentru copilul său. Aşa că a luat o decizie importantă în ceea ce priveşte viitorul fiicei sale. Vedeta este preocupată în special de educaţia Isabelei.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman a făcut o postare în mediul online prin care a ţinut să le explice urmăritorilor motivele care au stat la baza deciziei sale. Nu şi-a înscris fiica la o şcoală privată doar ca să fie în trend cu multe dintre vedetele autohtone.

“S-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că multe celebrităţi aleg pentru copiii lor grădiniţe şi şcoli private de renume, aflate în special, în zona de nord a capitalei. Oana Roman însă, şi-a scris fiica în învăţământul de stat, la o şcoală de care a fost foarte mulţumită… până acum.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ţinut să explice ce a determinat-o să ia această hotărâre. „Isa a fost până acum la o școală de stat foarte ok. A avut o învățătoare extraordinară pe care o iubim și o respectăm din suflet.

Dar tocmai pentru că este o școală bună și căutată, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregătitoare cu copii foarte mulți veniți cu vize de flotant. Drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a și a IV-a în școală.

ADVERTISEMENT

Varianta ar fi fost să învețe după masă, ceea ce părinții nu au fost de acord. Sau s-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023”, a mărturisit Oana Roman într-o postare pe Instastory.

Oana Roman s-a consultat cu Marius Elisei privinţa şcolii Isabelei

Oana Roman nu a stat pe gânduri la auzul noilor schimbări de la şcoala de stat a Isabelei. Ba chiar s-a arătat revoltată de condiţii precare în care fiica sa avea să înveţe dacă nu lua această hotărâre.

ADVERTISEMENT

„Acum ideea ca niște copii să învețe la 9-10 ani în niște containere improvizate, în curtea școlii… Unde nu vor avea baie și vor trebui să iasă ca să meargă în școală pentru a se duce la baie… Unde nu știm cum va fi cu căldura. Pentru că dacă va fi căldură electrică probabil că nu va funcționa pe timpul nopții. Nu știu cum va fi. (…)

Am hotărât să o mutăm la o școală privată. Este aici, în Pipera, foarte aproape de casă. (…) Decizia de a o muta pe Isa am luat-o, evident, împreună cu tatăl ei, după ce Isa a petrecut două zile la un club de weekend”, a mai spus Oana Roman.

 

ADVERTISEMENT