Sport

„Fiara” Lăcătuș îl ceartă pe Tavi Popescu: „Nu îi ceri tu explicații selecționerului”

Marius Lăcătuș l-a certat pe Octavian Popescu după ce fotbalistul FCSB-ului a spus că Daniel Pancu, selecționerul României U21, are ceva cu el.
05.09.2023 | 20:48
Fiara Lacatus il cearta pe Tavi Popescu Nu ii ceri tu explicatii selectionerului
„Fiara” Lăcătuș îl ceartă pe Tavi Popescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Fiara” este de părere că Tavi Popescu a greșit când a comentat alegerile făcute de un selecționer, transmițându-i să nu se limiteze, ci să țintească mai sus, adică înspre naționala mare a României, acolo unde a apucat să debuteze.

„Fiara” Lăcătuș îl ceartă pe Tavi Popescu

Marius Lăcătuș l-a certat pe Octavian Popescu, după ce fotbalistul FCSB-ului a comentat faptul că nu a fost chemat la naționala U21 a României și a spus că selecționerul Daniel Pancu are ceva împotriva lui.

ADVERTISEMENT

„La noi e la modă, inclusiv cu cei care mai sunt prin străinătate, că are antrenorul ceva cu ei. Eu cred că Tavi ar trebui să se gândească la ce joacă și la faptul că a pierdut echipa mare a naționalei.

Principala preocupare a lui ar trebui să fie nu să ajungă la tineret, ci la echipa mare națională. Nu poți tu să îi ceri explicații selecționerului. Eu n-am văzut niciodată antrenor sau selecționer care să-și taie singur craca”.

ADVERTISEMENT

„Îmi vine greu de crezut că un antrenor are un jucător de valoare și că nu îl bagă să joace sau că nu îl cheamă la lot”, a mai spus Marius Lăcătuș, la TV DigiSport.

„Era normal să fie chemat Racovițan!”

Marius Lăcătuș a continuat și a vorbit și despre selecția făcută de Edi Iordănescu pentru meciurile României cu Israel și Kosovo, justificând alegerea selecționerului de a-l chema pe Bogdan Racovițan, fundașul polonezilor de la Rakow.

ADVERTISEMENT

„Racovițan a jucat un play-off de Champions League, cred că pe undeva merita să fie chemat și el. Dacă nu îl chemi nici acum când joacă în play-off Champions League și când joacă în Europa League, atunci când?

Se intră greu la echipa națională și se iese tot greu. Edi se bazează acum pe un nucleu, care i-a adus puncte în grupa asta și a mai adus jucători care evoluează constant la un nivel mai bun”, a mai spus Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT

Bogdan Racovițan a fost titular pentru Rakow în preliminariile Champions League, jucând și în play-off-ul Ligii Campionilor în duelul cu FC Copenhaga. Din păcate, Rakow nu s-a calificat mai departe, iar el și-a dat un autogol în manșa tur.


  • 1,78 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „x2” la meciul România – Israel

ADVERTISEMENT