Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Toate detaliile despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Când va sta din nou pe banca ardelenilor. Exclusiv

Horia Ivanovici a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Dan Petrescu nu va sta pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj în ultimele 3 etape ale play-off-ului.
29.04.2024 | 00:26
Toate detaliile despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj Cand va sta din nou pe banca ardelenilor Exclusiv
Horia Ivanovici a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Dan Petrescu nu va sta pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj în ultimele 3 etape ale play-off-ului Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Formația din Gruia s-a impus la ultima fază în fața covăsnenilor, în ciuda faptului că a avut superioritate de două jucători timp de mai bine de o oră. Cu acest succes, CFR a urcat pe locul 2 în clasament.

Când începe Dan Petrescu treaba la CFR Cluj

În urma chinului îndurat în partida CFR Cluj – Sepsi 2-1, din etapa a 7-a a play-off-ului din SuperLiga, s-a vehiculat faptul că Dan Petrescu s-ar întoarce încă de acum la conducerea formației din Gruia, dar FANATIK a aflat că acest lucru nu se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

”Din informațiile noastre nu se pune problema ca Dan Petrescu să stea pe banca CFR-ului la ultimele 3 meciuri din play-off. Poate să se implice în pregătirea echipei, deși și acest lucru mi se pare greu de crezut. Dan Petrescu se întoarce din sezonul viitor”, a anunțat Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Imediat după încheierea întâlnirii cu Sepsi, Neluțu Varga a mărturisit că Dan Petrescu nu va mai aștepta până în vară și începând de săptămâna viitoare va conduce antrenamentele echipei.

ADVERTISEMENT

”Petrescu de mâine se va ocupa de echipă, dar nu va sta pe bancă pentru că contractul său începe de la 1 iunie. De meciul ăsta tot el s-a ocupat, tot Petrescu l-a pregătit”, a declarat Varga, citat de Radu Naum la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Horia Ivanovici a anunțat într-o ediție precedentă a emisiunii FANATIK SUPERLIGAcele două părți au ajuns la o înțelegere, iar informația a fost confirmată de omul cu banii din Gruia, care a precizat că Petrescu a semnat pe 3 ani începând din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Petrescu și-a făcut lista de cumpărături

Dan Petrescu a primit mână liberă din partea patronului Neluțu Varga să decidă cine va pleca de la CFR Cluj, dar și ce fotbaliști de valoare vor fi aduși în loc. Iar tehnicianul nu a stat deloc de pomană în ultima perioadă. Și-a făcut deja o ”listă de cumpărături” pentru la vară, pe care i-a înaintat-o patronului.

Iar acesta va trebui să facă un efort financiar consistent. Pentru că jucătorii doriți de Dan Petrescu la CFR Cluj, și cu care e convins că nu-i mai poate sta nimeni în cale în România, costă nu mai puțin de 8 milioane de euro!

ADVERTISEMENT

Aceasta e suma pe care Neluțu Varga o va scoate din buzunar în pauza competițională pentru ca echipa pe care o patronează să domine din nou cu autoritate fotbalul românesc, așa cum a mai făcut-o sub comanda tehnicianului Dan Petrescu.

”Lista neagră” a lui Dan Petrescu la CFR Cluj conține deja 8 nume

În paralel cu campania de achiziții, Dan Petrescu a început și o evaluare a lotului actual, pentru a vedea ce jucători nu mai intră în planurile sale începând din sezonul viitor. Și a găsit deja 8 nume de care se va despărți, informație prezentată în premieră de FANATIK.

Așa cum era de așteptat, primii fotbaliști la care se va renunța sunt vedetele Panagiotis Tachtsidis și Omar El Kaddouri. Doi jucători cu un CV impresionant, cu salarii peste media campionatului românesc, dar care la CFR Cluj au dezamăgit crunt.

Urmează apoi internaționalul român Cristi Manea, aflat la final de contract, și cu care nu s-a ajuns la o înțelegere de prelungire. Din linia de fund, lui i se adaugă fundașul dreapta croat Petar Mamic, fundașul stânga kosovar Ricu Zejnullahu și fundașul central croat Anton Kresic.

Lista se încheie cu cei doi portari de rezervă, Otto Hindrich și Cristi Bălgrădean. Primul ar putea fi împrumutat la o altă formație din SuperLiga, una dintre cele interesate fiind UTA, în timp ce al doilea se află la final de contract și nu i se va propune o prelungire.

ADVERTISEMENT
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama...
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Cele mai frumoase femei. O zodie le întrece pe toate
Cele mai frumoase femei. O zodie le întrece pe toate
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie