Life

Video. Fiica Danielei Gyorfi a împlinit 11 ani. Întrebarea neașteptată cu care și-a surprins părinții, în direct

Maria Gyorfi Tal a aniversat 11 ani și a sărbătorit alături de părinții săi în emisiunea lui Cătălin Măruță. Copila le-a pus Danielei Gyori și lui George Tal întrebări neașteptate.
16.02.2022 | 17:40
Video Fiica Danielei Gyorfi a implinit 11 ani Intrebarea neasteptata cu care sia surprins parintii in direct
Maria le-a pus două întrebări părinților săi. Sursa: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Maria, fiica Danielei Gyorfi și a lui George Tal, a împlinit 11 ani și, alături de aceștia, a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță pentru a sărbători.

Maria a demonstrat de multe ori că este un copil foarte descurcăreț și inteligent, în trecut având chiar propria rubrică la televizor. De această dată, ea le-a pus părinților săi două întrebări care i-a pus în dificultate.

ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi: „În privința creșterii sunt comunistă”

Atât Daniela Gyorfi cât și George Tal sunt de părere că fiica lor le-a schimbat viața în bine. Cu toate că Maria le-a arătat părinților săi că pot avea încredere în ea, artista spune că este destul de dură când vine vorba de creșterea fiicei sale.

„Totul acum se învârte în jurul Mariei. În privința creșterii sunt comunistă, în continuare. Vreau Maria ca să fie educată, să învețe și vreau să crească frumos și să știu că mă pot baza pe ea. 

ADVERTISEMENT

Vreau să fim prieteni, în primul rând. Asta contează foarte mult. Nu există să facă ce vrea, când vrea. Deocamdată are 11 ani. O să poată să facă când o să aibă vârsta necesară să gândească și să discearnă.

 Încercăm să-i explicăm că anturajul este foarte important. Dacă greșește să vină mie să-mi spună, că sunt mama ei. Poate sunt pe o tradiție veche, dar este foarte sănătoasă. Este și fată, am ceva emoții.”, a declarat Daniela Gyorfi.

ADVERTISEMENT

George Tal: „Maria m-a schimbat în bine”

George Tal spune că venirea pe lume a fetiței lui l-a maturizat și l-a schimbat mult. Chiar dacă acesta mai are 3 copii, din relații anterioare, Maria este cea care l-a învățat să fie tată cu adevărat.

„M-am maturizat. Sunt mai responsabil. Maria pe mine m-a schimbat în bine. Am alte sentimente, sunt mult mai echilibrat. Am descoperit că e altceva când ești tată la 20 și la 40 de ani. Toate astea trebuie să le trăiești atunci când este momentul.”, a spus George Tal.

ADVERTISEMENT

Maria Gyorfi le-a pus părinților săi două întrebări dificile

Dat fiind faptul că în trecut Maria a avut propria rubrică în emisiunea lui Cătălin Măruță, în care le lua interviuri vedetelor, prezentatorul i-a cerut să le pună câte o întrebare părinților săi.

George Tal a fost destul de stresat în ultima perioadă. Familia s-a mutat în casă nouă și urmează să deschidă o nouă afacere, un pub în Centrul Vechi din București. Cunoscând această situație, Maria și-a întrebat tatăl dacă îi este dificil să gestioneze toate responsabilitățile care cad pe umerii săi.

„Nu mă așteptam. E o întrebare foarte bună pe care mi-a adresat-o. Câteodată este mai ușor, câteodată mai greu. Dacă ai responsabilități înseamnă că trebuie să te ții de cuvânt și să fii un om foarte echilibrat și să iei decizii pentru a duce fiecare responsabilitate până la capăt.”, a răspuns soțul Danielei Gyorfi.

Ce întrebare i-a adresat Maria mamei sale

„Crezi că eu am fost cea mai mare și cea mai bună influență asupra ta?”, a fost curiozitatea Mariei.

Daniela Gyorfi a fost luată prin surprindere de întrebarea fiicei sale și a avut nevoie de câteva momente pentru a-i oferi un răspuns pe măsură.

„Băi, nene… Da, tu ai o influență foarte mare asupra mea. Am spus că totul se învârte în jurul tău și că prin tine mi-am dat seama ce înseamnă să ai un copil și să-l iubești. Meseria noastră, a artiștilor, e destul egoistă.

Maria m-a dat peste cap. Înainte mergeam foarte mult la emisiuni, făceam multe lucruri în care nu țineam cont că am un copil. Și acum am întrebat fetele dacă nu sunt prea decoltată, că ea m-a rugat să mă acopăr.”, a răspuns cântăreața.

Daniela Gyorfi a adăugat că este mândră că Maria a ajuns la nivelul de maturitate la care poate înțelege anumite situații. Odată cu mutarea într-o altă casă, fetița a trebuit să schimbe și școala. Fiica artistei era foarte atașată de învățătoarea sa, dar este convinsă că se va adapta.

„Îmi e dor, doar că trebuie să trec peste asta cu bine. Nu s-a rupt legătura între mine și doamna învățătoare. Și la școala nouă sunt colegi foarte buni și o învățătoare foarte bună. Trebuie să fiu puternică.”, a explicat Maria Gyorfi.

 

 

ADVERTISEMENT