Life

Fiica lui Ilie Năstase, dezvăluiri uluitoare despre tatăl ei. De ce nu s-au mai văzut de 14 ani

Fiica lui Ilie Năstase, dezvăluiri uluitoare despre tatăl ei. Cum a determinat-o o discuție cu fostul tenismen să își facă OnlyFans și de ce nu s-au mai văzut de 14 ani.
13.07.2022 | 17:43
Fiica lui Ilie Nastase dezvaluiri uluitoare despre tatal ei De ce nu sau mai vazut de 14 ani
Fiica lui Ilie Năstase, dezvăluiri uluitoare despre tatăl ei. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, a făcut dezvăluiri despre relație cu tatăl ei și despre motivul pentru care a ajuns să aibă cont de OnlyFans.

Charlotte a dezvăluit că nu mai are o relație cu Ilie Năstase de ani buni

Fiica lui Ilie Năstase a declarat că nu l-a mai văzut pe tatăl ei din momentul în care a împlinit 18 ani, în condițiile în care acum Charlotte are vârsta de 32 de ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta a dezvăluit că l-a întrebat pe tatăl ei când te vor mai vedea, iar acesta a răspuns că se vor mai întâlni o singură dată, înainte ca acesta să moară.

Charlotte a spus că nu are nici un fel de relație cu tatăl ei și acesta nici măcar nu îi mai răspunde la telefon.

ADVERTISEMENT

“Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”, a dezvăluit aceasta pentru Ziare.com.

Ce a mai dezvăluit fiica lui Nasty despre tatăl său

Aceasta a vorbit și despre motivul pentru care a ajuns să aibă cont de OnlyFans și a precizat că o discuție aprinsă cu tatăl a adus-o la acest pas și chiar a susținut că Ilie Năstase ar fi spus să facă orice poate pentru a câștiga bani.

ADVERTISEMENT

Totuși, fiica lui Ilie Năstase a mărturisit că avea această idee în minte de ceva vreme.

“Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas.

Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte”, a spus Charlotte.

ADVERTISEMENT

Charlotte a mai explicat și că una dintre puținele persoane care au sprijinit-o dea lungul anilor a fost Amalia Năstase, fosta soție a faimosului tenismen.

 “Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a mai dezvăluit aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: