Life

Fiica lui Liviu Vârciu trece prin clipe grele. Carmina n-a mai rezistat și a început să plângă, ce a pățit

Clipe grele pentru fiica lui Liviu Vârciu. Carmina a început să plângă pe rețelele de socializare, unde a încercat să își descarce sufletul.
05.03.2023 | 15:56
Fiica lui Liviu Varciu trece prin clipe grele Carmina na mai rezistat si a inceput sa planga ce a patit
Clipe grele pentru fiica lui Liviu Vârciu. Foto Colaj Fanatik / Tiktok
ADVERTISEMENT

Fiica lui Liviu Vârciu trece prin clipe grele. Carmina a început să plângă pe rețelele de socializare. Iată ce a pățit aceasta și de ce suferă!

Fiica lui Liviu Vârciu trece prin clipe grele. Carmina a început să plângă

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a arătat pe rețelele de socializare că este foarte tristă și chiar s-a filmat plângând. Tânăra nu a vrut să dea prea multe detalii despre starea ei, dar a precizat că trece ărintr-o „criză existențială”.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil este vorba despre faptul că îi este greu să stea singură în Capitală, acolo unde locuiește de ceva vreme într-un apartament cumpărat de tatăl ei.

Aceasta a crescut la Arad, cu mama sa, Ami Teiceanu, cea alături de care Liviu Vârciu a avut o relație de iubire, dar de care s-a despărțit.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Liviu Vârciu a povestit că merge des cu trenul către București pentru că i se pare că este cel mai rapid mijloc de transport, pentru că dacă ar fi mers cu avionul ar fi stat mult în trafic.

„Știți cum se zice că sunt doar momente și clipe de fericire în viață. Mă rog, aici aveam o criză existențială pentru că eram în tren spre București, dar asta e o altă parte a poveștii.

ADVERTISEMENT

Mi-am luat bilet de tren, din nou, pentru că mi se pare mult mai ușor să ajung acasă de la gară decât dacă aș fi fost cu avionul, aș fi făcut ore întregi de trafic și cine are chef de asta?”, a spus fiica lui Vârciu pe rețelele de socializare.

Carmina circulă zeci de ore cu trenul pentru a-și vedea mama

Chiar și așa, Carmina a încercat să se mai odihnească și să doarmă în tren, având în vedere că o călătorie de la Arad de la București cu trenul depășește zece ore.

ADVERTISEMENT

Dar odată ajunsă în București, fiica lui Vârciu a început deja să analizeze ce îndatoriri mai are din poziția sa de adult și a stabilit că va face curățenie în toată casa.

„Am ajuns până la urmă în București, pot să zic că m-am odihnit cât de cât. Trecând peste chestia asta, am așteptat să vină mașina după ce mi-am comandat. A venit și mașina, m-a dus până acasă. 

Am ajuns și la apartament, am deschis toate geamurile ca să se aerisească”, a afirmat fiica lui Liviu Vârciu pe contul său de Tiktok.

ADVERTISEMENT