Life

Fiica lui Mădălin Voicu a născut prematur. Cum se simt mama și copilul

Momente grele pentru Mădălin Voicu. Fiica sa a născut prematur. Ioana se așteapta să nască după sărbătorile de Paște, prin luna mai, dar fetița sa a venit pe lume mai repede.
22.04.2022 | 18:30
Fiica lui Madalin Voicu a nascut prematur Cum se simt mama si copilul
Fiica lui Mădălin Voicu a născut prematur. Cum se simt mama și copilul. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Fiica lui Mădălin Voicu a născut prematur. Ioana Voicu a trecut prin emoții, după ce a ajuns la spital din cauza unei hemoragii.

Ioana Voicu a născut prematur. Cum se simte

Din fericire, toată această experiență neplăcută s-a terminat cu bine, deoarece fiica lui Mădălin Voicu a trecut peste acest hop și se poate bucura de cel mai frumos moment din viața ei, anume nașterea fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor făcute de vedetă la Antena Stars, fetița sa nu trebuia să se nască acum, ci în luna mai. Totuși, nu mică a fost surpriza vedetei când a ajuns pe mâna medicilor și a aflat că i-a venit sorocul.

Ioana Voicu a mărturisit că se aștepta să nască cel puțin după sărbătorile pascale, dar iată că fetița ei a vrut să o cunoască mai devreme și a venit pe lume pe data de 21 aprilie.

ADVERTISEMENT

Fetița ei se simte bine, a spus proaspăta mămică. Ei i s-au făcut toate analizele și este perfect sănătoasă.

“A fost mai greuț, dar a trecut. Nu trebuia să se nască acum. Este prematur, puțin, nu exagerat. Totul a fost bine, nu mă așteptam. Pur și simplu am avut o hemoragie și am ajuns de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Mă gândeam că se întâmplă după Paște, cel puțin. Fetița este bine, mănâncă, doarme, este sănătoasă, i s-au făcut toate analizele, totul este bine”, a declarat Ioana Voicu la Antena Stars.

Fiica lui Mădălin Voicu, probleme la naștere. Ce intervenție au trebuit să facă medicii

Ioana Voicu a trecut printre o operație de cezariană pentru a da naștere fetiței sale și a explicat că aceasta a fost una mai complicată deoarece suferă de endometrioză.

ADVERTISEMENT

Astfel, medicii au trebuit să se ocupe și de chisturile existente, iar conform declarațiilor fiicei lui Mădălin Voicu, recuperarea va fi mai dureroasă, dar totul merită având în vedere că și a strâns fiica în brațe.

“A fost operație mai complicată. Pe lângă cezariană am mai avut o intervenție. Sufăr de endometrioză. A trebuit să îmi și cauterizeze și câteva chisturi.

Recuperarea este puțin mai dureroasă, dar când o văd îmi trece tot! Are sigur buzele mele, ceea ce este foarte bine! Pot să spun că este foarte dulce. Nu a ieșit vânătă, roșie, este pur și simplu o păpușă”, a mai declarat Ioana Voicu.

ADVERTISEMENT
Tags: