Life

Singura stațiune de pe litoralul românesc unde nu mai găsești cazare de 1 mai. E rezervată în totalitate de turiști

Care e singura stațiune de pe litoralul românesc unde nu mai găsești cazare de 1 mai? Turiștii au rezervat cam tot ce se putea aici.
26.04.2024 | 07:01
Singura statiune de pe litoralul romanesc unde nu mai gasesti cazare de 1 mai E rezervata in totalitate de turisti
Singura stațiune de pe litoralul românesc unde nu mai găsești cazare de 1 mai. Sursă foto: observatornews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-o stațiune de pe litoralul românesc nu mai găsești cazare de 1 mai. Deși prețul nu este chiar unul atât de mic, se pare că turiștii au trecut cu vedere acest detaliu și s-au luptat pentru o rezervare.

Singura stațiune de pe litoralul românesc unde nu mai găsești cazare de 1 mai

De 1 mai, la mare căutare sunt stațiunile de pe litoralul românesc. Momentan, meteorologii au anunțat o vreme destul de bună, astfel că românii vor să se bucure de mare, plajă, dar și de distracția de noapte.

ADVERTISEMENT

Au fost făcute rezervări cu ceva timp înainte, astfel că gradul de ocupare în anumite stațiuni e de 100%. Singura stațiune de pe litoralul românesc unde nu mai găsești cazare de 1 mai este chiar Vama Veche.

Dacă la Mamaia încă mai sunt mese libere și mai poți să închiriezi un apartament sau o cameră la hotel, iată că în Vama Veche nu se pune problema de așa ceva. Stațiunea se pare că a fost luată cu asalt de turiști, din timp.

ADVERTISEMENT

Cât costă o noapte de cazare la Vama Veche

Totuși, prețurile nu sunt deloc mici în această perioadă. O cameră la un hotel de 4 stele în Vama Veche, spre exemplu, ajunge să coste chiar și 500 de lei pe noapte. Iar prețurile sunt similare și în Mamaia.

De cealaltă parte, există și stațiuni mai accesibile. Dacă în Vama Veche nu mai găsești cazare de 1 mai, iată că în Eforie sunt suficiente locuri și de asemenea, prețurile sunt semnificativ mai mici, deci pentru orice buzunar.

ADVERTISEMENT

Conform observatornews.ro, în Eforie Sud, o cameră dublă în minivacanţa de 1 mai are un preț de pornire de peste 100 de lei. Prețul poate să ajungă și la peste 300 de lei la un hotel de patru stele din Eforie Nord.

Ce pot face turiștii de 1 mai, dar și în minivacanța de Paște? Hotelierii promit distracție, programe de divertisment, dar și o atmosferă cât se poate de frumoasă. Iar dacă vremea va fi și ea bună, atunci tabloul este unul perfect pentru o vacanță de vis.

ADVERTISEMENT

„Îi aşteptăm de 1 Mai cu distracţie, cu muzică, avem programe speciale de divertisment. Cu bere, cu mici, cu grătare. Avem un grad de ocupare de aproximativ 70%”, a dezvălui reprezentantul unui hotel.

ADVERTISEMENT