Life

Fiica lui Mircea Geoană, primele declarații după logodna secretă de la Mogoșoaia. Cadou inedit oferit de nașul Ilie Năstase. Imagini și dezvăluiri exclusive

Ana, fiica lui Mircea Geeoană, s-a logodit cu Garrett Cayton, iar după petrecere a făcut o serie de declarații despre evenimentul care a avut loc la Mogoșoaia.
05.08.2022 | 16:58
Fiica lui Mircea Geoană, Ana, s-a logodit la Mogoșoaia și explică motivele pentur care a ales palatul ctitorit de Brâncoveanu
ADVERTISEMENT

Ana Geoană trece prin momente minunate alături de Garrett Cayton, cei doi organizând o petrecere de logodnă fastuoasă la Palatul Mogoșoaia, acolo unde a avut invitați aleși pe sprânceană, iar secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a ținut un discurs emoționant.

Ana, fiica lui Mircea Geoană, despre logodna de la Mogoșoaia: ”Am vrut să arătăm istoria, cultura și tradițiile românești”

Conform dezvăluirilor făcute pentru FANATIK, alegerea locației nu a fost deloc întâmplătoare, decizia fiind luată de fiica lui după o îndelungă discuție cu viitorul ei soț, Garrett Cayton. “Sunt mândră să arăt familiei lui Garrett și prietenilor noștri din toată lumea frumusețea țării noastre. Vom reveni în fiecare an”, a spus Ana.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a precizat Ana Geoană, Palatul Mogoșoaia a fost văzut ca locul ideal pentru a le arăta amicilor din toată lumea cum arată, în fapt, istoria țării noastre. ”Am vrut să arătam istoria, cultura și tradițiile românești”, a mai spus fiica lui Mircea Geoană.

Printre invitații de la eveniment, așa cum era și de așteptat, mai mult de jumătate au fost au fost foștii lor colegi de la University of Pennsylvania, locul unde Ana și Garrett s-au cunoscut în anii facultății, cuplul care a pus la punct petrecerea de logodnă de la Palatul Mogoșoaia.

ADVERTISEMENT

Alături de prietenii de la facultate, Ana și Garret au avut alături prieteni de toate generațiile din România care au cunoscut-o pe Ana de la botez. Nu putea lipsi nasul Anei de botez, Ilie Năstase, care le-a adus cadou o superbă fotografie și rachetă cu care marele campion român a jucat finală de la Wimbledon în 1972.

Cum a vrut Ana, fiica lui Mircea Geoană, să arate petrecerea

Ana și-a dorit că tot decorul să fie simplu și elegant, pe alb-verde. Invitații au fost întâmpinați de un cvartet și au admirat la apus superbul Palat ctitorit de Constantin Brâncoveanu. Nu au lipsit nici horele românești, aromâne, evreiești, toată lumea s-a prins că într-o mare familie.

ADVERTISEMENT

Cornelia Rednic și taraful au încins ringul de dans pe ritmuri tradiționale. Melodia de suflet a serii a fost We are family, care i-a avut că protagoniști pe ringul de dans pe membrii celor două familii.

Printre deliciile culinare ale serii  cu care invitații au fost încântați s-au numărat și produse de bufet tradițional românesc: sarmale, plăcinte, brânzeturi tradiționale, bulz și legume de tot felul.

ADVERTISEMENT

Mircea Geoană, discurs emoționant la logodna fiicei

Mircea Geoană a deschis seara cu un discurs emoționant în cinstea Anei si a lui Garrett, a mulțumit tuturor celor prezenți că le sunt alături într-un asemenea moment special.

Desigur, ca orice părinte emoționat care își vede fiica pășind pe drumul oficializării relației, el a amintit momente din copilaria Anei.

Ginerele lui Mircea Geoană: “De astăzi, Romania este si țara mea”

Remarcabil a fost și discursul lui Garrett Cayton, logodnicul Anei Geoană. “De astăzi, Romania este si țara mea. Vreau sa o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor la Veneția nunta visurilor noastre”, a precizat tânărul care a cerut-o de soție anul acesta, chiar pe 1 martie.

Cu o parte din prieteni, Ana si Garrett vor petrece o săptămâna în Transilvania pentru a le arăta celor veniți din străinătate cât este de frumoasă România.

Ana Geoană și Garrett Cayton locuiesc în Los Angeles

Ana Geoană l-a cunoscut pe Garrett Cayton la Universității Pennsylvania (Philadelphia), acolo unde fiica lui Mircea Geoană a urmat cursurile Facultății de Medicină. După ce a terminat facultatea, Ana Geoană s-a angajat o perioadă în echipa de comunicare de la Washington a unui congresman.

Cu toate acestea, Ana Geoană, care vorbește perfect engleza, franceza, italiana și spaniola a preferat să nu urmeze o carieră în politică sau medicină, ci a preferat să își dedice viața pentru a-i instrui pe alții în sănătate, nutriție, fitness, frumusețe și un stil de viață sustenabil.

Ana Geoană și Garrett Cayton s-au logodit pe 1 martie 2022, după mai bine de cinci ani de relație. Fiica secretarului general adjunct al NATO a fost cerută în căsătorie de Garrett Cayton în cel mai romantic mod cu putință, iar bijuteria care i-a fost pusă pe deget e una fabuloasă: un inel din aur alb cu un diamant uriaș.

Momentul a fost comentat, la acea vreme, și de Mihaela Geoană care a felicitat-o pe Ana pentru alegerea făcută. ”A spus da celui mai bun bărbat”, spunea Mihaela Geoană.

ADVERTISEMENT