News

Fiica lui Ramzan Kadîrov, scăpată de judecată prin explozia de pe Podul Kerci. Judecătorul a murit în deflagarație

În explozia de pe Podul Kerci a murit un judecător incoruptibil care trebuia să dea o sentință pentru fiica lui Ramzan Kadîrov.
12.10.2022 | 21:38
Fiica lui Ramzan Kadirov scapata de judecata prin explozia de pe Podul Kerci Judecatorul a murit in deflagaratie
Aișat Kadîrova a scăpat de sentință, pentru moment. Foto: OG-media.com
ADVERTISEMENT

Teoriile conspirației nu încetează să apară, astfel că ultima victimă a exploziei de pe Podul Kerci a stârnit imaginația jurnaliștilor ruși.

În explozia de pe Podul Kerci a murit un judecător important

Conform Meduza.io, care citează agenția TASS, rușii au comunicat al patrulea deces în urma exploziei de pe Podul Kerci. E vorba de Serghei Maslov, judecător la Curtea de Arbitraj de la Moscova.

ADVERTISEMENT

”Conform datelor noastre actuale, numărul de morți a crescut la patru: unul dintre ei este Serghei Vladimirovici Maslov, judecător la Curtea de Arbitraj de la Moscova”, transmite sursa citată.

Maslov a fost numit judecător în mai 2014 prin decretul lui Vladimir Putin și era specializat în spețe civile. Cei patru oameni călătoreau împreună într-un SUV Cadillac Escalade, care a fost surprins de explozie.

ADVERTISEMENT

Moartea judecătorului poate fi o simplă coincidență bizară, însă jurnaliștii ruși reamintesc că acesta urma să dea o sentință într-un caz în care e implicată fiica lui Ramzan Kadîrov, Aișat, acuzată în proces.

Aișat Kadîrova avea termen până în 29 august să ofere explicații Curții de Arbitraj cu privire la o datorie către divizia rusească a editurii americane Conde Nast care o acționase în judecată și cerea returnarea banilor datorați cu penalități”, menționează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Maslov era considerat un judecător ”neobișnuit de independent și incoruptibil”, ”imposibil de mituit”. Cu toate acestea, toate indiciile arată că Ucraina a stat în spatele exploziei de pe Podul Kerci, cel mai probabil cu ajutorul unei drone maritime.

În aceste condiții, este greu de înțeles care ar fi legătura între Rusia și moartea judecătorului. Cu toate acestea, modul bizar și suspect în care au murit zeci de personaje importante din Rusia în ultimele șapte luni îi face pe jurnaliști să lanseze multe speculații și teorii.

ADVERTISEMENT

Oficial, rușii spun că podul a explodat după un atac cu un camion capcană, iar Ucraina a fost declarată stat terorist pentru acest fapt. Neoficial, adevărul va fi cunoscut probabil peste zeci de ani, în cărțile de istorie.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze