Life

Fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite a atras toate privirile. Cum a apărut la plajă Miruna

Sorin Bontea se mândrește cu o familie frumoasă și unită. Juratul emisiunii culinare „Chefi la cuțite” are un băiat și o fată.
12.08.2021 | 08:05
Fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cutite a atras toate privirile Cum a aparut la plaja Miruna
Fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite a atras toate privirile. Cum a apărut la plajă Miruna. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 este discret legat de viața sa privată și nu postează foarte des imagini cu cei dragi, doar că de această dată Miruna a atras toate privirile.

Adolescenta în vârstă de 19 ani nu s-a mai abținut și le-a arătat tuturor cum arată în costum de baie, după ce a petrecut o vacanță de vis în Spania cu familia.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Sorin Bontea a postat câteva imagini de senzație în mediul virtual și imediat a primit mesaje și aprecieri din partea celor care o urmăresc.

Miruna Bontea nu s-a mai abținut. Cum a apărut la plajă fiica lui chef Sorin Bontea

Miruna Bontea s-a pozat în costume de baie din două piese, minuscule, atât pe plajă, cât și într-o bucătărie. Adolescenta este în pas cu moda și știe cum să se pună în valoare.

ADVERTISEMENT

Fiica juratului de la „Chefi la cuțite” are forme apetisante, dovadă chiar fotografiile care au adunat peste 10.000 de like-uri, pe Instagram.

„Wow girl”, „Sexy”, „Frumoasă” sau „Minunată”, sunt numai câteva dintre complimentele pe care le-a primit fiica lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT
Miruna, fiica lui Sorin Bontea, la plajă
Miruna, fiica lui Sorin Bontea, la plajă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Miruna Bontea nu vrea să fie bucătar. Ce meserie și-a ales

Sorin Bontea i-a învățat pe cei doi copii, Iulian și Miruna, ce înseamnă tainele bucătăriei, dovadă că ambii se descurcă de minune în acest sens atunci când este nevoie.

Cu toate acestea fiica sa recunoaște că, deși îi place să gătească și-ar dori să meargă pe un alt drum. Ea a spus totul în urmă cu câțiva ani când a apărut în emisiunea culinară de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Miruna Bontea visează să devină psiholog, chiar dacă este una dintre cele mai mari susținătoare ale celebrului ei tată.

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place.

Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, spunea Miruna Bontea în 2018, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT