Life

Decizie surprinzătoare luată de fiica lui Mihai Gâdea: nu a mai plecat la studii în Olanda. Cu ce se ocupă acum Karina

Karina Maisha Gâdea, fiica jurnalistului Mihai Gâdea, s-a răzgândit în ultimul moment și nu a mai mers la studii Olanda, așa cum tatăl său anunța în vara anului trecut.
24.02.2022 | 13:26
Decizie surprinzatoare luata de fiica lui Mihai Gadea nu a mai plecat la studii in Olanda Cu ce se ocupa acum Karina
Karina va împlini 20 de ani anul acesta, în luna august. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Karina Maisha Gâdea are 19 ani și, după ce a obținut note mari la examenul de Bacalaureat, a fost acceptată la o facultate din Olanda, pentru a urma cursuri despre creative-business.

Fiica lui Mihai Gâdea s-a răzgândit și a decis să se dedice pasiunii sale pentru modă. Karina a plecat la studii în Italia, pentru a urma cursurile uneia dintre cele mai prestigioase școli de modă din lume.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fiica jurnalistului are și talent muzical. Pe canalul său de YouTube a publicat câteva cover-uri ale unor melodii celebre.

Karina Maisha Gâdea studiază la una dintre cele mai mari școli de modă din lume

După ce a susținut o serie de examene dificile, tânăra a fost acceptată la Școala de Fashion PoliModa din Florența, Italia. În întreaga lume există doar trei astfel de instituții, celelalte două fiind situate la New York, în Statele Unite ale Americii, și în Paris, Franța.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de K🌻 (@k.sworld)

Karina Gâdea urmează cursuri de creative art. Decizia nu pare una luată la întâmplare. Pe contul său de Instagram, aceasta publică fotografii în care pozează în ținute bine gândite și, în anul 2019, a absolvit cursul „Short Style Yourself: My Fashion Profile” la Institutul Maragoni din Milano.

karina gâdea curs fashion italia
Karina Gâdea a absolvit un curs de modă în anul 2019.
Sursa: Instagram

De asemenea, fiica jurnalistului Mihai Gâdea împărtășește cu prietenii săi din mediul virtual imagini în care surprinde munca sa.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de K🌻 (@k.sworld)

Mihai Gâdea este un tată mândru

Karina Maisha Gâdea a susținut examenul de Bacalaureat în vara anului 2021. Jurnalistul declara, la momentul respectiv, că fiica sa a obținut rezultate bune și că acest lucru l-a făcut fericit.

„Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, spunea Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, prezentatorul de televiziune a dezvăluit că fata lui a fost acceptată la o universitate din Olanda, unde urma să studieze creative-business.

Cei doi au o relație foarte apropiată, dovadă fiind fotografiile pe care Mihai Gâdea și Karina Maisha le publică pe conturile de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Gadea (@mihai_gadea_)

Karina este pasionată de muzică

Pe lângă pasiunea pentru modă, Karina se poate lăuda și cu vocea sa. Tânăra are aptitudini muzicale, iar pe canalul său de YouTube pot fi ascultate câteva cover-uri ale unor piese celebre, pe care le-a înregistrat în trecut.

 

ADVERTISEMENT