Life

Fiica Oanei Cuzino, prima victorie în procesul deschis de rudele tatălui său, milionarul Yoav Stern. Scandalul este pe avere

Fiica Oanei Cuzino, prima victorie în procesul pentru averea milionarului Yoav Shtern. Rudele vor să se îmbogățească și să ia averea.
27.01.2023 | 09:18
Fiica Oanei Cuzino prima victorie in procesul deschis de rudele tatalui sau milionarul Yoav Stern Scandalul este pe avere
Fiica Oanei Cuzino, prima victorie în procesul deschis de rudele tatălui său, milionarul Yoav Stern. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Fiica Oanei Cuzino, prima victorie în procesul pentru averea milionarului Yoav Stern. Naomi a fost dată în judecată de rudele acestuia, care vor să aibă drept la avere.

Fiica Oanei Cuzino, prima victorie în procesul deschis de rudele tatălui său

Prima mică victorie obținută de fiica Oanei Cuzino și a milionarului în euro face referire la faptul că instanța a decis mutarea procesului, din cauza lipsei de competență în acest caz.

ADVERTISEMENT

Naomi a fost citată la Judecătoria Buftea, dar fiica lui Yoav Stern și a Oanei Cuzino a invocat că procesul nu este de competența instituției.

„Admite excepţia de necompetenţă materiala a Judecatoriei Buftea, invocată de pârâtă. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Tribunalului Ilfov. Fără cale de atac”, se arată în decizia de la Judecătoria Buftea.

ADVERTISEMENT

Yoav Stern a murit într-un accident stupid. Cu ce avere a rămas Oana Cuzino după divorț

Yoav Stern a murit într-un accident stupid în propria curte. Acesta a căzut pe spate după ce s-a dezechilibrat, aflându-se pe o scară.

A ajuns la spital cu multiple traumatisme craniene, și chiar a fost transferat în Israel în încercarea de a i se salva viața, dar în zadar.

ADVERTISEMENT

Milionarul Yoav Stern a fost căsătorit mai mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Oana Cuzino și cei doi au avut împreună și o fiică, pe Naomi, care este acum moștenitoarea de drept a întregii sale averi de milioane de euro.

Yoav Stern și Oana Cuzino au divorțat în anul 2014, după ce au fost împreună 12 ani. Erau văzuți ca un cuplu model, de aceea divorțul dintre ei a luat prin suprindere pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Nu au spus niciodată de ce au divorțat, de fapt, dar s-a speculat inclusiv că cei doi au încercat să își pună la adăpost averea după problemele cu legea ale omului de afaceri.

De altfel, Yoav Stern a fost și arestat în 2002, pentru acte grave de corupție și evaziune fiscală, dar a fost eliberat.

După divorț, Oana Cuzino a rămas cu terenuri în valoare de opt milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: