Life

Cine a fost, de fapt, Yoav Shtern și ce avere a lăsat în urmă fostul soț al Oanei Cuzino

Yoav Shtern a fost timp de 12 ani soțul Oanei Cuzino. Bărbatul a decedat pe 27 aprilie, după ce ar fi suferit un accident banal. A lăsat în urmă o avere impresionantă.
27.04.2022 | 14:25
Cine a fost de fapt Yoav Shtern si ce avere a lasat in urma fostul sot al Oanei Cuzino
Yoav Shtern a lăsat în urmă o avere impresionantă. Foto: Gândul.ro
ADVERTISEMENT

Yoav Shtern a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România, dar și cei mai discreți. Despre averea sa se știu puține lucruri, iar informațiile au ieșit la iveală abia după divorțul de Oana Cuzino. Omul de afaceri de origine israeliană a decedat la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Cine a fost Yoav Shtern. Fostul soț al Oanei Cuzino a lăsat în  urmă o avere impresionantă

Yoav Shtern a încercat tot timpul să păstreze discreția când vine vorba de afacerile sale, tocmai acest lucru l-au adus în atenția publicului. Milionarul s-a căsătorit în anul 2002 cu Oana Cuzino, fosta vedetă Pro TV. Cei doi au o fiică, pe Naomi.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în anul 2014, au pus punct căsniciei și lor. După aceea, au început să apară mai multe informații cu privire la averea deținută de Yoav Shtern.

Astfel, milionarul ar fi deținut mai multe afaceri pe teritoriul României. Doar la partaj, Oana Cuzino ar fi primit de la fostul soț 33 de hectare de teren lângă București. Conform Click.ro, valoarea acestora s-ar fi ridicat la 8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Yoav Shtern locuia într-o vilă spectaculoasă situată pe teritoriul Snagovului. Imobilul, camuflat bine în spatele vegetației bogate, l-ar fi costat pe fostul soț al Oanei Cuzino trei milioane de euro, se arată într-un articol publicat de Cancan.ro. 

Chiar dacă nu-i plăcea să iasă în evidență, Yoav Shtern ar fi avut în colecția sa ceasuri în valoare de 3 trei milioane de euro. Pe lângă asta, milionarul ar fi fost pasionat de mașinile de lux. Printre acestea se numărau mărci precum Porsche, McLaren MP4-12 C și Rolls Royce.

ADVERTISEMENT

Yoav Shtern a avut probleme cu legea

În anul 2002, Yoav Shtern a fost acuzat de partenerii lui de la Interlink Overseas Corporation Limited, o companie din Marea Britanie, de înșelăciune.

Fostul soț al Oanei Cuzino ar fi fost atunci arestat, însă, după doar câteva ore, ar fi fost eliberat după intervenția unui om de afaceri important. Din această cauză, s-a speculat că milionarul ar fi agent al serviciului de informații israelian, Mossad, scrie SpyNews.ro.

ADVERTISEMENT

Yoav Shtern a murit la vârsta de 70 ani, după un accident care a avut loc în curtea imobilului său din Snagov. Fostul partener al Oanei Cuzino ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru. Acesta a ajuns de urgență la Spitalul Elias din București pe data de 18 aprilie.

ADVERTISEMENT