Life

Filmul cu care Smiley și Pavel Bartoș vor să umple cinematografele. Este inspirat dintr-un caz real

Smiley și Pavel Bartoș vor să umple cinematografele printr-un film cu ei doi. Povestea peliculei, inspirată din viața reală.
12.12.2023 | 09:54
Filmul cu care Smiley si Pavel Bartos vor sa umple cinematografele Este inspirat dintrun caz real
Smiley și Pavel Bartoș pregătesc un film împreună. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Smiley și Pavel Bartoș pregătesc lansarea unui film în care ei doi vor fi personajele principale. Prin peliculă vor scoate în evidență prietenia pe care o au și în viața reală și pe care și-au creat-o de-a lungul anilor, din postura de prezentatori ai show-ului ”Românii au talent”.

Ce film pregătesc Smiley și Pavel Bartoș. Ei vor fi protagoniștii

Smiley și Pavel Bartoș nu vor fi doar actori pentru peliculă, ci și producători, alături de Cristian Hordilă, care este managerul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Faptele din film vor fi inspirate dintr-un caz din viața reală.

ADVERTISEMENT

Concret, totul a pornit de la o situație când s-au găsit substanțe interzise la malul Mării Negre. Filmările vor începe târziu, însă, abia în vara lui 2024, iar în 2025 va avea loc lansarea. De altfel, Pavel Bartoș bifează deja al doilea proiect cinematografic de lungmetraj, ca producător, după apariția ”Ramon”.

”Un transport important de droguri eşuează pe plaja pe care doi poliţişti îşi fac vacanţa alături de familii. Unul dintre ei vede în asta o oportunitate pentru salvarea carierei şi, astfel, decid să investigheze cazul pe cont propriu, dar această decizie le va încerca celor doi prietenia.

ADVERTISEMENT

Aşa începe o aventură plină de energie şi umor care este, de fapt, o poveste despre camaraderie, loialitate şi curaj”, este descris filmul în care vor apărea Smiley și Pavel Bartoș și a cărui denumire nu s-a aflat încă, potrivit paginademedia.ro

Filmul va apărea abia în 2025

Pavel Bartoș este încântat de noul proiect, mai ales că rolul i se potrivește perfect, încât îl face să se comporte cât mai natural. El a dat și puține detalii din culise. Mai exact, el și Smiley vor trebui să rezolve un caz, dar mai mult pentru a trăi o experiență unică.

ADVERTISEMENT

”Cazul pe care cei doi parteneri încearcă să îl rezolve este doar un pretext, în centrul acţiunii sunt cei doi prieteni ce ar face cele mai nebuneşti şi imprevizibile lucruri unul pentru celălalt. Sunt roluri care pentru mine şi Smiley vin foarte natural, atât în viaţă, cât şi pe marele ecran.”, a declarat actorul.

Smiley a spus și el câteva cuvinte despre film. De mai multă vreme își dorea să apară într-o peliculă alături de bunul său prieten și se bucură că va avea ocazia anul viitor. Este recunoscător și pentru faptul că i-au apărut în cale oamenii potriviți pentru îndeplinirea visului său.

ADVERTISEMENT

”Ideea de a face un film cu Pavel exista de mult timp, iar întâlnirea cu Cristi a fost surpriza care a completat reţeta. Simt că avem chimia necesară să livrăm publicului un film de calitate, plin de umor şi acţiune.”, a completat și Smiley.

ADVERTISEMENT