Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Filmul cu Tom Cruise care a cimentat relația dintre Florin Manea și Radu Drăgușin. „De atunci îmi spune Jerry”

Florin Manea a povestit la FANATIK SUPERLIGA cum filmul Jerry Maguire cu Tom Cruise a cimentat relația dintre el și Radu Drăgușin.
04.02.2024 | 10:44
Filmul cu Tom Cruise care a cimentat relatia dintre Florin Manea si Radu Dragusin De atunci imi spune Jerry
Filmul cu Tom Cruise care a cimentat relația dintre Florin Manea și Radu Drăgușin. „De atunci îmi spune Jerry” . sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Relația dintre Radu Drăgușin și Florin Manea este una specială, iar impresarul internaționalului român povestește că un film cu Tom Cruise l-a cimentat și mai mult legătura. Acesta s-a ales și cu o poreclă din partea jucătorului transferat la Tottenham după ce au văzut Jerry Maguire.

Filmul cu Tom Cruise care a cimentat relația dintre Florin Manea și Radu Drăgușin. „De atunci îmi spune Jerry”

Florin Manea a fost invitatul special al lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, iar impresarul lui Radu Drăgușin a povestit despre relația cu starul român. Acesta a dezvăluit că filmul Jerry Maguire din 1996 l-a impresionat pe acesta și a cimentat prietenia dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

„Așa îmi zice Radu după ce a văzut filmul ăla, Jerry ce faci? Eu l-am pus, am fost la el acasă și am zis hai să îți pun un film cum suntem noi doi. A zis e din 95 e vechi, pentru mine nu e vechi. I-a plăcut mult de tot și după mi-a zis Jerry. I-a plăcut mult.

Practic asta era relația mea cu el, Valerio Giuffrida care a dat interviu în FANATIK care a zis că este impresionat de relația mea cu Radu pentru că eu cu Radu am mers. Nu mai pot să zic că este jucătorul meu, este fratele meu mai mic. L-am văzut dezvoltându-se ca fotbalist, om, ca bărbat și cap de familie.

ADVERTISEMENT

Este un băiat care câștigă substanțial și inteligent. A investit în imobiliare, nu și-a luat mașini”, a spus Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe site-ul FANATIK.RO.

A încercat cineva să rupă relația dintre Radu Drăgușin și Florin Manea: „Și acum au încercat”

„Şi acum au încercat. Sunt o grămadă de impresari şi influenţe să încerce să ne despartă. Problema este că Radu a înţeles foarte bine ce înseamnă să ai un impresar. El se vinde singur acum, nu mai are nevoie de mine.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ai pe cineva care ştii că luptă pentru tine, îţi expune toţi banii şi, din contră, când vede că e mai mult la el, mai ia şi îţi mai pune ţie. Lumea are chestia asta: nu mai luaţi impresari străini. Semnaţi cu români. 

Le pasă impresarilor străini de tine? Uite, Florinel Coman a semnat cu Pastorello. Îl interesează pe italian de Florinel Coman? Îl interesează să ia bani. Dacă are un italian de-ai lui şi pe Florinel, îl împinge în faţă pe italian.

ADVERTISEMENT

Trebuie să vă găsiţi un impresar care să vă ajute şi să lupte pentru voi. Şi să fie corect cu voi, că mulţi spun că eşti cel mai bun, cel mai tare. Iar când fac treaba asta şi dă senzaţia jucătorului că e nedreptăţit”, spune Manea.

De ce ii spune Radu Dragusin “Jerry” lui Florin Manea

ADVERTISEMENT